Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elek a marcat unicul gol al brailenilor in amicalul de la Calarasi

Conform programului stabilit pentru aceasta perioada de pregatire, CF Braila s-a deplasat, ieri, la Calarasi pentru un amical cu Dunarea, formatie care activeaza in Liga a III-a.
Gazdele nu au fost insa prea amabile cu brailenii si le-au administrat un scor destul de categoric, 3-1. CF Braila a primit primele doua goluri dupa tot atitea cornere, iar vina a fost atit a portarului, a fundasilor centrali, dar si a mijlocasului Rancan care nu si-a urmarit adversarul direct. Dupa o gafa a lui Olenic Dunarea a inscris si cel de al treilea gol.
Oaspetii au marcat o singura data, in repriza a doua prin Elek dupa o actiune a lui Girleanu.
Formatia braileana nu a putut obtine un rezultat satisfacator deoarece, in acest moment, dispune de foarte putini jucatori seniori. Ponderea lotului echipei fanion o detin juniorii si jucatorii adusi de la Petrolul Ianca, iar cu astfel de solutii nu poti sa speri in miracole.
Meciul s-a derulat pe o suprafata improprie fotbalului, fara prea multa iarba, dar cu denivelari care au dezavantajat evident echipa vizitatoare.
Bosoi a suferit o fisura nazala inca din minutul 20, iar Ionel Iuga, si asa fara prea mari solutii, l-a introdus in locul sau pe Costel Rosu.
CF Braila a inceput meciul in formula: Iordache - Bosoi, Ghidarcea, Olenic, Moldoveanu - Tismanaru, Rancan, Macare, Rosu - Banaru, Elek, iar pe parcursul meciului au mai evoluat Mitrea, Lungu, M. Munteanu, Moroianu, Balaban si M. Coman.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii