Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eldomir a realizat scorul etapei si pare a avea prima sansa la promovare

Teoretic, in etapa a 20-a echipele care se luptau pentru locul intii, cel care confera dreptul de a participa la barajul de promovare, Eldomir Viziru si Victoria Traian porneau cu prima sansa in fata unor formatii de mina a doua. Iar acest lucru s-a reflectat si pe tabelele de marcaj la finalul celor doua partide. Lidera, Eldomir, a trecut cu 8-0 de Comagrim Dudesti, iar Victoria cu 3-0 de Vointa Gaiseanca, situatie in care diferenta dintre cele doua raminea de doar doua puncte. Numai ca la Traian nimeni din anturajul echipei nu cunoaste regulamentul jocului de fotbal, antrenorul Emil Cataros a facut cinci schimbari, si nu patru cum prevede legea, iar verdictul a fost necrutator, Victoria Traian a pierdut cu 3-0 la masa verde si a iesit din lupta pentru promovare.
Cea mai interesanta partida a rundei s-a desfasurat la Ciresu, intre Avintul din localitate si Victoria Cazasu. Gazdele au deschis scorul in minutul 20 prin Nicusor Dragota insa replica echipei vizitatoare a fost una foarte buna si dupa dubla lui Viorel Basno victoria parea ca va fi de partea formatiei din Cazasu. Gazdele au dominat finalul meciului si in cel de al treilea minut de prelungire Valentin Avramescu a marcat pentru 2-2, un rezultat echitabil care a reflectat intocmai raportul de forte din teren.
CSO Ianca a vut o prestatie buna la Dedulesti si s-a impus cu 4-0 in urma reusitelor lui Naziru (min. 12), Ciubotaru (30), Gatiu (min. 61) si Bardas (min. 79).
Dupa aceasta etapa, Eldomir a acumulat 47 de puncte si a luat o serioasa optiune la cistigarea campionatului. Pe locul al doilea se afla Victoria Traian 42 de puncte, iar pe pozitia a treia CSO Ianca 40 puncte.

Rezultatele inregistrate in etapa a 20-a:
Viitorul Ianca - SC Adevarat 2-0
Eldomir Viziru - Comagrim Dudesti 8-0
Avintul Ciresu - Victoria Cazasu 2-2
Victoria Dedulesti - CSO Ianca 0-4
CS Faurei - Vointa Visani 4-2
Victoria Traian - Vointa Gaiseanca (0-3) omologat
FC Urleasca a stat.

Rezultatele inregistrate in Campionatul Judetean de fotbal:
Seria I
FC Steaua Braila - Pandurii Tudor Vladimirescu 10-0
Avintul Chiscani - Romgal Romanu 6-2
Infratirea Gemenele - Dacia Bertesti 3-0
Dunarea Tichilesti - Unirea Tricolor Scortaru Vechi 3-1
Soimii Unirea - Unirea Maxineni 0-2
Spicul Rimnicelu - Rompas Vadeni 1-2
Recolta Tufesti - Stanriz Stancuta 3-0
Seria a II-a
Vointa Baraganu - Steaua Satuc 2-1
Petrolul Ulmu - Vointa Faurei Sat 2-5
Spicul Zavoaia - AS Jirlau 4-2
Tractorul Viziru - AS Bordei Verde 1-2
Vointa Plopu - Steaua Perisoru 2-2
Viitorul Galbenu - Unirea Gradistea 2-1
Vointa Sutesti - Recolta Ciocile 8-2

Etapa in Cupa Romaniei

Astazi, de la ora 17.00, este programata cea de a treia etapa a Cupei Romaniei la fotbal, faza in care se intilnesc cele mai bune formatii din Campionatul Judetean. Echipele care vor accede in faza urmatoare vor fi introduse in urna pentru tragerea la sorti alaturi de formatiile care activeaza in Liga a IV-a.
Programul meciurilor:
FC Steaua Braila - Infratirea Gemenele
Stanriz Stancuta - Avintul Chiscani
AS Jirlau - Tractorul Viziru
Viitorul Galbenu - Spicul Zavoaia
Categorie articol: 

Comentarii