Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eldomir a cistigat la masa verde si ramine lidera inaintea derby-ului cu Victoria Traian

Dupa etapa cu scintei de saptamina trecuta, in urma careia s-au dictat sanctiuni fara precedent in acest esalon fotbalistic simbata, penultima runda a fost una calma, cu rezultate previzibile.
Viitorul Ianca s-a impus cu 1-0 pe teren propriu in fata echipei FC Urleasca, unicul gol al partidei fiind marcat de Bratosin in prelungirile primei reprize. Dupa acest al doilea esec consecutiv, FC Urleasca a parasit podiumul, locul al treilea pe care il detinea ea inaintea acestui meci fiind preluat de CSO Ianca invingatoare cu 1-0 la Victoria Cazasu. Golul echipei din Ianca a fost inscris de Caraman in minutul 31 si astfel CSO se apropie la noua puncte de lidera.
CS Faurei a realizat scorul etapei, desi a evoluat in deplasare la Victoria Dedulesti. Cu toate ca au dominat teritorial, elevii lui Iacob Carst au deschis scorul abia in minutul 77 prin Calatoaie unul dintre cei mai talentati jucatori din Liga a IV-a braileana. Un alt tinar de mare perspectiva al CS-ului, Mita, si-a trecut in cont un hat-trick in doar cinci minute ultimul gol al invingatorilor fiind realizat de veteranul Tanase cu un mimut inainte de finalul intilnirii.
Confirmind cresterea valorica din ultima perioada, CS Adevarat, formatia antrenorului-jucator Marcel Adascalului a cistigat cu 3-0 disputa cu Vointa Visani, o formatie care, de trei etape mizeaza pe jucatori foarte tineri lipsiti de experienta, dar foarte talentati.
Desi nu a jucat in week-endul trecut deoarece adversara sa Vointa Gaiseanca nu s-a prezentat la Viziru, Eldomir si-a trecut in cont, conform regulamentului un nou succes si cu 30 de puncte ramine pe primul loc inaintea derby-ului din ultima runda cu Victoria Traian, formatie care are doar cu un punct mai putin. Pe locul al treilea in clasament se afla acum CSO Ianca, formatie care a acumulat 21 de puncte.

Rezultatele inregistrate in etapa a 12-a:
Viitorul Ianca - FC Urleasca 1-0
Victoria Dedulesti - CS Faurei 0-5
Avintul Ciresu - Victoria Traian 2-4
CS Adevarat - Vointa Visani 3-0
Eldomir Viziru - Vointa Gaiseanca 3-0 neprezentare
Victoria Cazasu - CSO Ianca 0-1

Seria I
Steaua Braila - Infratirea Gemenele 2-0
Soimii Unirea - Spicul Rimnicelu 2-7
Avintul Chiscani - Recolta Tufesti 2-2
Unirea Tricolor Scortaru Vechi - Dacia Bertesti 3-1
Pandurii Tudor Vladimirescu - Rompas Vadeni 0-7
Romgal Romanu - Unirea Maxineni 2-3
Dunarea Tichilesti - Stanriz Stancuta 1-1

Seria a II-a
Vointa Baraganu - Vointa Sutesti 1-3
Petrolul Ulmu - Vointa Plopu 0-11
Viitorul Galbenu - Steaua Perisoru 2-1
Unirea Gradistea - Recolta Ciocile ora 3-2
Steaua Satuc - AS Bordei Verde 1-1
Vointa Faurei Sat - AS Bordei Verde 1-0
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii