Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ei sunt atacatorii de la Starea Civilă. Fac parte din Clanul Băncuţă

* este vorba despre Ionel Băncuţă, zis Oaie, şi Stivensen Băncuţă * clanul Băncuță e în conflict cu clanul Şaim, specializat în furturi

 

 

Răfuiala de pe Bulevardul Cuza a fost un atac mafiot, fiind implicaţi doi interlopi de marcă ai Brăilei, amândoi din Clanul Băncuţă. Este vorba chiar de liderii grupării, adică Ionel Băncuţă, zis Oaie, şi Stivensen Băncuţă. Potrivit unor surse, de ceva timp, interlopii erau în conflict cu familia Şaim, membrii acesteia ocupându-se cu furturi de toate felurile.

Oricum, atacatorii Băncuţă sunt cunoscuţi cu infracţiuni grave, comise, într-adevăr, cu ani în urmă, însă dacă ţinem cont de violenţa faptei de acum putem trage concluzia că ”năravul din fire nu are lecuire!”.

Stivensen este cel acuzat de omorul de la discoteca „Millenium”, comisă în anul 2001. Lucian Mihai Pandrea, de 23 de ani, a fost ucis cu sânge rece în seara de Sf. Ioan a anului 2002, in Discoteca "Millenium", ucigaşul fiind Stivensen Băncuţă, 26 de ani, fiul lui Ion Băncuţă, zis "Oaie". Acesta însă nu a făcut pușcărie, ci a ajuns la Spitalul de Psihiatrie Săpoca - Buzău, pentru ispăşirea pedepsei, fiind diagnosticat cu probleme de natură psihică.

Vom reveni.

Întreaga poveste a atacului de ieri din parcarea de la Evidența Persoanei o gasiți AICI:

ATAC MAFIOT LA STAREA CIVILĂ

 
Categorie articol: 

Comentarii