Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Egal echitabil, 2-2, în amicalul Viitorul Însurăţei – Sportul Chiscani

• un meci cu răsturnări de scor şi multe ocazii de poartă

 

Partida amicală dintre Viitorul Însurăţei şi Sportul Chiscani a fost una spectaculoasă şi cu răsturnări de situaţii.

Viorel Gheorghe a fost la un pas de gol în minutul 12 dar mingea şutată de el a fost deviată peste transversală de portarul Florin Giurgiu. Jocul a fost echilibrat până în minutul 22, când echipa gazdă a deschis scorul, Viorel Gheorghe a trimis mingea în transversală, aceasta a revenit în teren la Marian Moldoveanu care a marcat.

Sportul Chiscani a irosit apoi două mari ocazii de a egala prin Techiu dar a reuşit să restabilească egalitatea în minutul 34, când Iordache a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă, iar Alin Radu a marcat din penalty. Şase minute mai târziu, Enache a trimis mingea, de la 25 de metri, în vinclul porţii apărate de Săcui şi Sportul a trecut în avantaj.

În ultimul minut de joc al primei reprise, V. Gheorghe a trimis mingea în transversală, a urmat un contraatac al oaspeţilor dar Chihaia a şutat mingea în plasa laterală.

Barbu (min. 49) a ratat prima ocazie de gol a reprizei a doua, apoi Giurgiu s-a remarcat la şutul lui Baicu.

Alin Radu putea realiza “dubla” în minutul 63, dar mingea şutată de el din lovitură liberă, a fost scoasă din vinclu de portarul Denis Tudor.

Două minute mai târziu Marius Moldoveanu a egalat şi a stabilit scorul final, 2-2.

 

Viitorul Însurăţei: Săcui – M. Ion, Priceputu, Marian Moldoveanu, Dolea – I. Roşu, M. Stan, V. Ion, Marius Moldoveanu – Simion, V. Gheorghe. Au mai jucat D. Tudor, G. Roşu, Sterian, Baicu, Vişan.

Sportul Chiscani: Giurgiu – Iordache (min. 46: Popa), Barbu, Dobrin, Sima – Chihaia, Giol (min. 39: Enache) – L. Boariu, A. Radu, Chiriac (min. 66: Pană) – Techiu (min. 46: Anghel).
Categorie articol: 

Comentarii