Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eftimie Paraschiv s-a impus in proba de 110 m garduri

Simbata trecuta cu prilejul Campionatelor Nationale de atletism pentru juniori I, sportivii braileni au bifat noi succese.
Proba dominata de atletii cu dubla legitimare CSM-LPS la competitiile anterioare, cea de 110 m garduri a fost cistigata la juniori de Paraschiv Eftimie, sportivul pregatit de profesorul Fanel Ionescu reusind apoi sa obtina si bronzul la 400 m garduri.
Cu toate eforturile facute, Ionut Vlaicu nu a putut concura la nationalele de juniori. Atletul brailean a luat startul la proba de 110 m garduri, dar la primul gard a simtit ca nu poate ridica piciorul, a tinut cont de recomandarile antrenorului sau si nu a riscat, abandonind cursa.
La capatul unui sezon in care s-a confruntat cu multe probleme de sanatate Ramona Anghelas, sportiva pregatita de antrenorul Nicu Roata, a reusit sa-si adjudece medalia de argint in proba de aruncare a sulitei.
La aceasta editie a nationalelor de juniori I cele mai multe medalii pentru delegatia braileana le-a obtinut Anamaria Ionita. Sportiva pregatita de profesoara Irina Roata a cucerit doua medalii de argint, la 200 m plat si 400 m garduri si una de bronz la 400 m plat.
In proba de saritura in lungime, brailenii au ocupat locurile 4, 5 si sase prin Daniel Gagiu, Marian Chioveanu si respectiv Ionut Mihalcea. La fel ca si Vlaicu, Daniel Chioveanu a concurat cu o contractura musculara altfel era favorit la un loc pe podium.
Categorie articol: 

Comentarii