Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Efectul Dosarelor "Stancu": Povestea şefului de la "Achiziţii Publice" care a încercat să se omoare de teamă că va fi tras la răspundere

Nicolae Moisiu, şeful Achiziţiilor Publice din CJ Brăila, nimeni altul decât omul care  a vrut să-şi pună capăt zilelor în urmă cu doi ani şi jumătate, a fost ridicat şi el, joi seara, de către procurorii DNA. În aceeaşi dubă a Jandarmeriei au fost ridicaţi şi mai mulţi saci cu documente, cel mai probabil actele ce vizează licitaţiile şi celelalte forme de cheltuire a banilor publici.

 

VEZI AICI DESANTUL PROCURORILOR DNA, SECONDAŢI DE OFIŢERI SRI ŞI BRIGADA SPECIALĂ A JANDARMERIEI, LA CJ BRĂILA ŞI ACASĂ LA GHEORGHE BUNEA STANCU

 

Şeful compartimentului de Achiziîii Publice a înghiţit 60 de pastile, dar a fost salvat de medici. Atuinci, şeful compartimentului de Achiziţii Publice din cadrul Consiliului Jude]ean Brăila a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Brăila în ianuarie 2012, după ce a ingerat o supradoză de medicamente. Nicolae Moisiu a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Brăila cu o maşină a Serviciului de Ambulanţă Judeţean, luni, 23 ianuarie.

"La ora 4.20 am primit o solicitare pentru un bârbat în vârstă de 51 de ani, care suferise o intoxicare cu medicamente", ne declara atunci Silviu Radu, managerul SAJ Brăila. Pacientul a ajuns în stare conătientă la spital, fiind însoţit de către soţia sa, după cum ne-au precizat surse medicale. Se pare că bărbatul a ajuns la UPU după circa 4-5 ore de la ingerarea medicamentelor, iar starea sa de sănătate nu era foarte gravă. Purtătorul de cuvânt al UPU Brăila, dr. Marian Baciu, ne-a confirmat faptul că Nicolae Moisiu a fost diagnosticat cu "ingestie voluntară de medicamente în scop suicidal".

"Pacientul a luat circa 40 pastile de nitrazepam şi 20 de distonocalm, dar era conştient, uşor somnolent. I s-au făcut spălături stomacale, analize, EKG, care au fost bune, însă pentru a fi supravegheat medical a fost internat în Terapie Intensivă, după care a fost transferat pe secţia medicală", ne-a declarat la acel moment dr. Marian Baciu. Funcţionarul public a stat internat două zile la Spitalul Judeţean, fiind externat pe 25 ianuarie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii