Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Efectele iernii din mijlocul primăverii: mii de gospodării fără curent electric, copaci smulși din rădăcină și utilaje de deszăpezire trimise să patruleze pe șosele

Vântul care a suflat cu putere pe timpul nopții de joi spre vineri, spulberând pe alocuri zăpada mai ceva ca în luna ianuarie, nu a rămas fără urmări. Astfel, în această dimineață Inspectoratul pentru Situații de Urgență raporta, la nivelul județului Brăila, 23 de localități fara curent eectric: Oprişeneşti, Plopu, Tîrlele Filiului, Batogu, Ioneşti, Gurguieţi, Sihleanu, Scorţaru Nou, Constantineşti,Râmnicelu, Corbu Nou, Măxineni, Măru Roşu, Lacu Rezii, Cuza Vodă, SalciaTudor, Gradiştea, Custura, Boarca, Racoviţa, Corbeni, Gemenele, Găvani - în total 6782 abonaţi.

 

 

Pe drumurile naţionale, s-a intervenit (patrulare) cu un număr de 11utilaje, 25 persoane.Efective din cadrul ISUJ Brăila au intervenit în municipiul Brăila pentru degajarea a nouă arbori căzuţi din cauza vântului puternic, în diverse zone din municipiu. Căderea copacilor a provocat avarierea câtorva autoturisme, însă nu au fost persoane rănite.

 

 

Inspectoratul de Poliție al Județului Brăila monitorizează în continuare starea drumurilor de pe raza judeţului.
Categorie articol: 

Comentarii