Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Educatia copiilor, dezbatuta in Simpozionul National "Micul cetatean european"

Gradinita si Clubul de Week-end a gazduit, simbata, prima editie a Simpozionului National "Micul cetatean european". Evenimentul a reunit inspectori de diferite specialitati, educatori si invatatori din judete precum Constanta, Tulcea, Vrancea, Iasi, Botosani, Bucuresti, Tirgu Jiu, Lugoj si Mures. La deschiderea oficiala a lucrarilor au fost invitati sa participe din partea Inspectoratului Scolar Judetean, inspectorul de limba romana, prof. Ana Zlavog, Mariana Copilau, din partea Consiliului Judetean, Silviu Radu, consilier in cadrul Primariei Braila si dr. Mircea Damian, medic pediatru. La momentul cind au luat cuvintul, acestia au felicitat initiativa organizarii unui eveniment dedicat copiilor si au primit din partea micutilor simbolurile simpozionului.
Au urmat mesaje rostite cu sensibilitate de cei mici si un scurt program artistic. In partea a doua a intilnirii s-au vizionat doua expozitii, una de arta plastica, intitulata "Suflet de copil" si una de carte si auxiliare didactice, cu vinzare. Invitatii au apreciat pasiunea si daruirea tuturor celor care s-au implicat in actiune contribuind, spun ei, decisiv la o educatie de calitate a copiilor.
Actiunea a continuat cu prezentarea lucrarilor in plen. Discutiile s-au concentrat asupra formarii unui comportament corespunzator la copii. Simpozionul a fost coordonat de Inspectoratul Scolar Judetean si Asociatia pentru Toti "Familia", lucrarile fiind moderate de presedintele Gradinitei si Clubului de Week-end, Maria Calomeit. Parteneri in acest proiect au fost Consiliul Local al Tinerilor si Liceul de Arta "Hariclea Darclee.
Categorie articol: 

Comentarii