Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eduard Tuparu a câştigat "Crosul Inimii"

Învingătorul a fost recompensat de organizatori cu o excursie de un week-end, în Bulgaria. Ocupantul locului secund va pleca şi el într-un week-end la mare, în România, în timp ce alergătorul sosit al treilea va merge la munte. Toţi trei au primit diplome şi cupe.

"România este una dintre ţările cu cea mai mare incidenţă a bolilor cardiovasculare, iar Brăila se află şi ea pe primele locuri în top. A face mişcare este o modalitate prin care putem avea grijă de sănătatea noastră, în general, şi de cea a inimii, în mod special", a declarat vicepreşedintele PNL Brăila, dr. Bogdan Minescu.

La rândul său, preşedintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, a precizat că "astfel de acţiuni reprezintă o modalitate de a conştientiza populaţia privind riscurile la care este supusă dacă nu se îngrijeşte de propria sănătate. Crosul nu a reprezentat o competiţie sportivă în sine, fiecare participant fiind în felul sau un învingător prin faptul că a înteles că a face mişcare reprezintă un câştig pentru sănătatea proprie".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii