Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

EDITORIAL FASHION - hermosa

Promovarea tendinţelor în modă, dedicată activităţilor curente ale femeilor, în diverse situaţii, la serviciu, seara la un cocktail, la un picnic într-o costumaţie lejeră sau chiar la plajă, este un punct de orientare al tendinţelor în modă, venit din partea profesioniştilor.
Gama de produse a magazinelor "hermosa" este dedicată unui segment mare de cliente, ele identificându-se frecvent cu stilul propus de noi. Astfel, colecţia noastră din sezonul vară 2011 vă propune o gamă completă de produse. Rochia este cel mai utilizat produs anul acesta. Cu precădere rochii lungi, din materiale fluide, din fibre naturale, cu imprimeuri florale în totalitate sau combinaţii de ţesături uni şi înflorat pe aceeaşi piesă.
Culorile propuse în sezonul estival sunt: alb, corai, albastru electric, portocaliu, galben sau roz în combinaţie cu nuanţe de bej.
Salopetele sunt şi ele în modă, din materiale creponate, largi şi lungi, peste sanda sau papuc. Ţesăturile pentru acestea sunt cu imprimeuri florale din culori tari, în combinaţii cu fonduri de bej sau crem. Evident, materialele folosite sunt cele din fibre naturale sau în combinaţie cu poliester. Bluzele propuse de noi, foarte apreciate de altfel, sunt din bumbac sau vâscoză, toate foarte subţiri, model tip ie, largi, accesorizate cu dantelă în culoarea natur. Se promovează acea dantelă care seamănă cu cea făcută "de mama", la igliţă. Şi la rochii este prezent acest tip de dantelă, ca accesoriu.
Culorile bluzelor sunt uni: alb, corai, albastru electric, turcoaz, bejuri.
Maieurile în modă în acest sezon sunt din bumbac uni şi accesorizate cu volane de dantelă. Culorile sunt de asemenea tari, alb sau în nuanţe de bej.
Nu pot lipsi din oferta noastră pantalonii. Se poartă două tipuri de pantaloni, pentru situaţii diferite. Ori largi şi lungi cu mici imprimeuri florale, ori pantaloni din tercot elastic cu pense, strâmţi în partea de jos, lungi până la glezne. Este tendinţa inspirată din ţinuta masculină, pantalonii aşa-zis tip "boyfriend", un casual elegant ce pot fi purtaţi cu succes în timpul zilei dar şi pentru un cocktail seara.
În magazinele "hermosa" sunt prezente toate aceste produse, asortate şi combinate exact în tendinţele modei, inspirând astfel costumaţii complete pentru clientele noastre.

Adrian Staicu, director de producţie şi asociat "hermosa"
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii