Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Edilii promit o iluminatie feerica, in oras, de Sarbatori

Conducerea Primariei are de gind ca pina la 1 Decembrie, sa monteze deja instalatiile luminoase specifice sarbatorilor de iarna, pe Calea Galati si Calea Calarasilor, Vizirului si Buzaului, urmind ca pina in 10 decembrie sa finalizeze aceasta operatiune si in cartiere. Viceprimarul Doinita Ciocan ne-a informat ca s-au facut achizitii de instalatii noi, diferite de cele folosite in anii anteriori, iar edilii se vor asigura ca brailenii vor fi multumiti de modul in care va fi impodobit orasul, de Craciun: "De luni, am facut primele probe la ceea ce inseamna ornamente stradale in zona centrala, in fata Primariei, tocmai pentru a vedea exact cum arata, ca si combinatie de culori, dar si ca suport, cu acele accesorii de tip glob sau clopotel. Am cerut parerea inclusiv a celor care lucreaza la compartimentul tehnic, cind le-au aprins si am vazut cum arata. In continuare, montam aceste luminite pe strazi. Noi spunem ca la 1 Decembrie vom avea luminata Calea Calarasilor pina la pod la Brailita si, de asemenea, zona din Bariera Calarasi pina pe Dorobanti. Mai apoi, pina pe 10 decembrie, va fi finalizat tot ce inseamna iluminare de sarbatori pe municipiu".
Viceprimarul Stanel Necula a precizat, la rindul sau: "S-a mers pe o formula ca instalatiile ornamentale montate in anii trecuti pe Calea Calarasilor sa fie duse acum la iesirile din oras si sa se puna instalatii noi pe Calea Calarasilor. De asemenea, in Oraselul Copiilor si la fintina arteziana venim cu elemente noi, dar nu va dam mai multe amanunte, pentru ca vrem ca acestea sa fie o surpriza".
Viceprimarul Ciocan ne-a mai informat ca suma achitata pentru reconditionarea instalatiilor ornamentale mai vechi si pentru achizitia celor noi s-a ridicat la 1,2 milioane RON.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii