Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eddie Murphy, favorit să prezinte gala Oscar 2012

Preşedintele Academiei Americane de Film, Tom Sherak, nu a confirmat încă oficial această alegere, însă apropiaţi ai actorului susţin că părţile ar fi bătut deja palma.
În vârstă de 50 de ani, Murphy este unul dintre cei mai populari actori americani din toate timpurile, cu roluri antologice în special în comedii.
Gala Oscar 2011 a fost prezentată de actorii James Franco şi Anne Hathaway, alegeri considerate greşite inclusiv de către unii membri ai Academiei Americane de Film - asociaţia profesională care decernează cele mai importante premii din cinematografia mondială.
Surse din cadrul Academiei au declarat că greşeala a pornit de la faptul că li s-a permis producătorilor galei să decidă cine să prezinte gala. "Dacă evenimentul este prezentat de actori de comedie, aceştia sunt capabili să facă glume despre ceea se întâmplă în show. James Franco este un tip fermecător, însă, uneori, e nevoie de un comic dacă vrei să ai glume", au mai spus aceleaşi surse.
Multe voci critice s-au plâns că galei Oscar 2011 i-au lipsit tocmai incredientele principale: sarea şi piperul, respectiv umorul ce ar fi trebuit adus pe scenă de cei doi prezentatori.
În 2010, gala Oscar a fost prezentată de doi dintre "veteranii" filmului american, Steve Martin şi Alec Baldwin.
Categorie articol: 

Comentarii