Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipele divizionare brăilene evoluează în deplasare în acest weekend

În această seară, de la ora 19.00, Dacia Unirea, locul al treilea în Seria întâi a Ligii a II-a, joacă în deplasare în compania echipei de pe poziţia a opta, Gloria Buzău. Brăilenii fac deplasarea astăzi fără doi jucători titulari, Ghiocel şi Petean, ambii fiind suspendaţi o etapă pentru cumul de cartonaşe galbene. De asemenea, Stănciulescu, Dima şi Frunză se resimt după meciul de la Clinceni şi aşteaptă avizul medicului pentru a şti dacă fac sau nu parte din lotul Daciei Unirea pentru acest meci.
"Mergem să câştigăm. Nu este o partidă uşoară, pentru că avem ceva probleme de lot, însă avem soluţii ca să alcătuim o echipă competitivă şi să ne putem realiza obiectivul", a declarat antrenorul Alin Pânzaru.
Duminică, de la ora 13.45, HC Dunărea, locul al patrulea, va juca tot în deplasare cu formaţia de pe poziţia a zecea, Universitatea Alexandrion Cluj.
Handbalistele brăilene au plecat sâmbătă spre Cluj cu dorinţa de a obţine un rezultat pozitiv care să le menţină intacte şansele de a încheia acest campionat pe un loc de cupă europeană. Partida este transmisă în direct la Digisport şi este arbitrată de Diana Florescu şi Ana Maria Stoia.

 
Categorie articol: 

Comentarii