Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipele Districtului Nilufer au cistigat ambele competitii

La manifestarile sportive organizate de Liceul cu Program Sportiv din Braila, in perioada 29 iunie - 3 iulie, au participat si echipe ale Districtului Nilufer din localitatea Bursa.
"In baza relatiilor de orase infratite, Primaria municipiului nostru a adresat omoloagei din Bursa invitatia de a participa la manifestarile organizate de LPS si bineinteles ca turcii au onorat aceasta invitatie", a declarat profesorul Vladimir Stanescu.
Sursa citata a afirmat ca a facut eforturi pentru a invita la cele doua competitii echipe puternice, precum "Phoenix" Galati la baschet, CSS Galati si LPS Buzau la volei, pentru a le oferi posibilitatea oaspetilor din Turcia sa intilneasca formatii valoroase din Campionatul National de juniori.
La volei s-a impus Nilufer Bursa urmata de CSS Galati si LPS Braila. Ultima pozitie, la turneul de volei i-a revenit LPS-ului din Buzau.
"Turcii au venit cu o divizionara B si firesc au incheiat turneul fara sa piarda macar un set. Imi pare rau ca am ratat la mustata locul al doliea. Am pierdut cu 3-2 disputa cu Galatiul si aceasta infringere ne-a aruncat pe pozitia a treia. Locul reflecta insa jocul nostru. Daca in Turcia am avut o evolutie foarte buna, acum fetele au jucat slab si pe undeva este fireasca aceasta evolutie tinind cont ca la noi competitiile oficiale s-au incheiat inca din aprilie. Ca sa poti face performanta nu este de ajuns doar infrastructura, mai ai nevoie si de o medicatie adecvata, de o alimentatie corespunzatoare, elemente care la noi lipsesc cu desavirsire", a mai adaugat Vladimir Stanescu.
La baschet turneul a fost cistigat tot de reprezentanta Districtului Nilufer, pe doi s-a clasat "Phoenix" Galati, iar pe trei "Nicolae Iorga".
Categorie articol: 

Comentarii