Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipele din Liga a III-a din judeţul Brăila joacă pe teren propriu

• sâmbătă, de la ora 17.00, CS Făurei o întâlneşte pe CS Afumaţi în derby-ul etapei a 4-a • Sportul Chiscani primeşte vizita echipei Agricola Borcea

 

Derby-ul etapei a 4-a a Seriei a II-a, a Ligii a III-a, are loc sâmbătă, de la ora 17.00, la Făurei, între formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă, CS Făurei şi CS Afumaţi.

Ambele combatante au câte 7 puncte după trei runde, echipa gazdă se află pe locul al cincilea iar cea vizitatoare, care are un golaveraj superior, ocupă poziţia a treia în clasamentul grupei.

Va fi un meci important pentru ambele formaţii, iar cine va câştiga are şanse mari să urce pe primele două poziţii. CS Afumaţi vine la Făurei după un semieşec pe teren propriu, 2-2, cu Sportul Chiscani, şi nu-şi mai permite paşi greşiţi pentru a continua cu şanse reale cursa spre titlul de campioană a grupei şi, implicit, de revenire în Liga a II-a.

CS Făurei nu a cunoscut până acum gustul amar al înfrângerii şi va aborda şi acest meci la victorie, iar un succes i-ar permite formaţiei lui Bănel Nicoliţă să urce una-două poziţii în clasament.

Tot sâmbătă, de la aceeaşi oră, Sportul Chiscani va primi vizita echipei Agricola Borcea.

În sezonul precedent formaţia din Borcea a câştigat ambele partide, acum, cu un lot şi un antrenor nou, Sportul Chiscani are un singur obiectiv pentru acest joc, victoria. Echipa pregătită de Adrian Baldovin vine după un rezultat foarte bun, 2-2, la CS Afumaţi, formaţie care la ora jocului era pe primul loc, cu maximum de puncte, jucătorii au un moral bun şi pot să bifeze cea de a doua victorie din acest campionat.

Cu un succes Sportul Chiscani  poate urca pe un loc în apropierea podiumului Seriei a II-a.

 

Etapa a 4-a programează meciurile:

Vineri, 14 septembrie:

Delta Dobrogea Tulcea - CS Tunari

FCSB 2 - Fotbal Club Rapid

Sâmbătă, 15 septembrie:

ACSM Olteniţa - Axiopolis Sport Cernavodă

Progresul Spartac - Înainte Modelu

SC Popeşti Leordeni - Unirea Slobozia

Sportul Chiscani - Agricola Borcea

CS Făurei - CS Afumaţi

CS Medgidia - CSO Bragadiru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii