Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipele din judeţul Brăila au fost repartizate în Seria a II-a a Ligii a III-a

• Sportul Chiscani şi Victoria Traian sunt în grupă cu FCSB 2 Bucureşti şi Viitorul 2 Constanţa • în prima etapă Sportul Chiscani joacă la Olimpia Rm. Sărat, iar Victoria Traian acasă cu FC Voluntari 2 • Victoria Traian şi Sportul Chiscani se întâlnesc în etapa a 14-a

 

Dacă în sezonul precedent a evoluat în prima serie a Ligii a III-a, în campionatul 2017-2018, Sportul Chiscani va face parte din Seria a II-a, grupă în care a fost repartizată şi nou promovata Victoria Traian. Principala candidată la promovare este Farul Constanţa, club cu mare tradiţie în România, însă din această grupă fac parte şi sateliţii a trei grupări fotbalistice din prima ligă, FCSB 2 Bucureşti, Viitorul 2 Constanţa şi FC Voluntari, echipe care de a semenea au dreptul de a promova în Liga a II-a însă acestea probabil că nu se vor angrena într-o astfel luptă ci vor continua să fie o portiţă pentru jucătorii din primul eşaon care nu prind loturile prim divizionarelor din care fac parte.

După stabilirea celor cinci serii, ieri a avut loc şi tragerea la sorţi a meciurilor din turul Ligii a III-a. Astfel, în prima rundă a noului sezon competiţional Sportul Chiscani joacă în deplasare la Olimpia Râmnicu Sărat iar în runda a doua acasă cu Progresul 1944 Spartac Bucureşti. Victoria Traian primeşte în prima rundă vizita celor de la FC Voluntari 2 apoi se deplasează la Progresul 1944 Spartac Bucureşti. Sportul Chiscani şi Victoria Traian se întâlnesc în meci direct în penultima etapă a turului, a 14-a, partida urmând a se disputa la Traian.

Seria a II-a a Ligii a III-a este formată din 15 echipe şi anume, Olimpia Râmnicu Sărat, Metalul Buzău, Sportul Chiscani, Victoria Traian, Delta Dobrogea Tulcea, FCSB 2 Bucureşti, Progresul 1944 Spartac Bucureşti, FC Voluntari 2, Unirea 04 Slobozia, Înainte Modelu, ACSM Olteniţa, Agricola Borcea, Viitorul 2 Constanţa, Axiopolis Cernavodă, Farul Constanţa.
Categorie articol: 

Comentarii