Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipele de la Luceafărul domină competiţiile juvenile brăilene

La juniori C, unde participă echipe alcătuite din copii născuţi în anul 1995 şi mai mici s-au derulat deja patru partide, CF Brăila şi Avântul Mircea Vodă fiind neînvinse după primele două etape. Formaţia brăileană a câştigat cu 9-0 meciul cu Viitorul Însurăţei şi apoi a dispus tot la scor, 10-1 de Viitorul Ianca iar Avântul Mircea Vodă s-a impus la limită, 2-1 în disputa cu Viitorul Ianca dar a trecut la scor, 9-1 de Viitorul Însurăţei.
În competiţia juniorilor D, unde participă copii născuţi în anul 1997 şi mai mici după patru partide lideră este Luceafărul. Gruparea coordonată de Laurenţiu Calu a învins-o cu 8-0 pe Viitorul Însurăţei şi cu 4-0 pe Atletic Brăila. Tot două succese a înregistrat şi CF Brăila, însă acestea au fost la scoruri mult mai mici, 5-1 cu Viitorul Însurăţei şi 1-0 cu Viitorul Ianca.
La juniorii E, competiţie care contează şi ca etapă judeţeană a "Trofeului Gheorghe Hagi" s-au înscris cinci echipe ai căror componenţi sunt născuţi în anul 1998, iar cele mai mari şanse de a accede la turneul de zonă le are echipa Şcolii de fotbal Luceafărul care, după trei partide a acumulat maximum de puncte.
Luceafărul a dispus la scor, 9-0, în primul meci de CF Brăila, a învins-o cu 4-2 pe Pressing iar în cel de-al treilea meci a marcat tot nouă goluri în poarta formaţiei Viitorul Ianca fără să primească vreunul şi cu maximum de puncte ocupă fotoliul de lideră.
Cea de-a patra competiţie "Memorialul Gheorghe Ola" se desfăşoară pe două categorii de vârstă, grupa 1999 şi grupa 2000.
La prima grupă s-au disputat două partide, Pressing - Star'S 3-0 şi CF Brăila - Luceafărul 1-8 iar la cea de-a doua, Pressing - Luceafărul 4-5 şi Star'S - CF Brăila 4-2.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii