Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipele cu rezultate care isi schimba antrenorii nu au strategii sanatoase

Antrenorul formatiei Rapid, Razvan Lucescu, a declarat, joi, ca echipele aflate in partea superioara a clasamentului Diviziei A care isi schimba antrenorii in timpul campionatului nu au o strategie sanatoasa, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Tehnicianul italian al formatiei sirbe Steaua Rosie Belgrad, Walter Zenga, afirmase, in urma cu citeva zile, ca in Romania campionatul este unul "nebun" pentru ca echipele aflate in fruntea clasamentului, Steaua, Dinamo si Poli Timisioara, si-au schimbat antrenorii la finalul turului.
"Nu am venit la munte sa comentez ce declara alti antrenori, ci sa pregatesc echipa. Tot ce pot spune e ca asta e Romania si nu avem ce face. Campionatul este unul echilibrat si foarte greu. Cind se recurge la schimbarea antrenorului desi echipa are rezultate cred ca se intimpla pentru ca echipa nu are o strategie sanatoasa. Oricum, asta e soarta antrenorilor, care mereu trebuie sa fie pregatiti si pentru schimbare", a afirmat Razvan Lucescu la Poiana Brasov, unde formatia giulesteana efectueaza un stagiu de pregatire.
Antrenorul a mentionat ca nu va lua in seama avertismentele si sugestiile venite din partea Ministerului Afacerilor Externe, care recomanda cetatenilor romani sa evite deplasarile in Turcia in zonele recent afectate de prezenta virusului gripei aviare si sa ia toate masurile de protectie formulate de autoritatile sanitare si sanitar-veterinare.
"Asa sintem noi romanii, exageram totul. Facem prea mult caz de acest lucru, de parca am fi copii. O sa ma sfatuiesc si cu medicul, dar ramin la parerea mea ca se exagereaza si ne speriem singuri. Si Romania a avut si continua sa aiba multe probleme. Asta inseamna ca ar trebui sa nu mai vina nici un strain in tara. Rapidul isi va respecta programul stabilit si va merge in Antalya", a precizat Razvan.
Rapid va efectua in perioada 20 ianuarie - 1 februarie un stagiu de pregatire in Antalya.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii