Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipele clubului HC Dunărea vor evolua duminică, în deplasare

• formaţia din Liga Florilor va juca de la ora 18.00, la HC Zalău • tot în aceeaşi zi, dar de la ora 12.00, satelitul se va “duela” cu Ştiinţa Bacău • echipa de junioare III are meci sâmbătă, în Polivalentă, cu CSS Slobozia

 

Sâmbătă dimineaţă, HC Dunărea va pleca spre Zalău, urmând ca duminică, de la ora 18.00, să joace în compania echipei antrenate de fostul selecţionar al României, Gheorghe Tadici, HC Zalău.

Ambele formaţii au câte un punct după primele două etape, trupa lui Tadici ocupă locul al 10-lea, cu un golaveraj inferior, cea antrenată de Dumitru Berbece se află două locuri mai jos, astfel că partida de duminică se anunţă a fi una “incendiară”, fiecare combatantă având nevoie de victorie pentru a ieşi din subsolul clasamentului.

La acest meci HC Dunărea va putea miza şi pe noua achiziţie Ana Maria Berbece.

Partida dintre HC Zalău şi HC Dunărea Brăila va fi arbitrată de buzoienii Georgian Băducu şi Răzvan Voicu.

 

Satelitul la prima deplasare

Duminică la prânz, HC Dunărea II pregătită de profesorul Cristian Preda va evolua la Ştiinţa Bacău. Gruparea brăileană a câştigat primul joc din acest sezon, 27-26, în Polivalentă cu CSU Neptun Constanţa şi înceracă şi în etapa a 2-a să meargă tot pe aceeaşi linie valorică şi să bifeze cel de-al doilea succes.

Partida de la Bacău va fi arbitrată de cuplul Cristea(Iaşi) - Murariu(Piatra Neamţ).

 

Junioarele III debutează în campionat pe teren propriu

Handbal Club Dunărea Brăila împreună cu Federaţia Romana de Handbal şi cu sprijinul Consiliului Judeţean şi al Primăriei Brăila organizează sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 13.00, partida dintre HC Dunarea şi CSS Slobozia, contând pentru prima etapă a Campionatului Naţional de handbal rezervat junioarelor III.
Acesta este primul meci în acest eşalon al tinerelor handbaliste de la HC Dunărea, formaţie pregătită de Eugen Jelesneac în colaborare cu jucătoarea Alina Vătu.

Partida va avea loc în Sala Polivalentă “Danubius” iar accesul în sală se va putea face cu o oră şi jumătate înaintea începerii jocului, intrarea fiind liberă.

“Îndemnăm suporterii să-şi susţină favoriţii, respectând cadrul legal, să nu se lase antrenaţi în dispute cu caracter xenofob, rasist şi obscen, ceea ce ar duce la deturnarea de la caracterul sportiv al competiţiei şi implicit, suportarea consecinţelor prevăzute de legislaţia în vigoare”, se menţionează în comunicatul emis de clubul brăilean de handbal.
Categorie articol: 

Comentarii