Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipele brăilene din Liga a III-a au meciuri pe teren propriu

• în etapa a 6-a, Sportul Chiscani joacă sâmbătă, acasă, cu CS Tunari • CS Făurei primeşte duminică, vizita echipei Rapid Bucureşti • ambele partide încep la ora 17.00

 

În acest weekend, în etapa a 6-a, echipele din Liga a III-a din judeţul Brăila vor evolua pe teren propriu.

Sâmbătă, de la ora 17.00, Sportul Chiscani, locul al 12-lea, va juca în faţa propriilor spectatori cu CS Tunari, formaţie aflată pe poziţia a 7-a.

Echipa antrenată de Adrian Baldovin a demonstrat că poate evolua foarte bine când are o adversară valoroasă, aşa cum a făcut-o la Afumaţi dar şi în Giuleşti, deşi acolo a pierdut, şi poate câştiga acest joc. O victorie poate urca Sportul Chiscani spre jumătatea clasamentului.

“Un joc dificil, cum de altfel sunt toate partidele din Seria a II-a a Ligii a III-a, în acest sezon, dar eu consider că l-am pregătit foarte bine şi acest lucru trebuie să se vadă în teren. Dacă vor aborda partida cum au făcut-o în disputele cu Afumaşi şi Rapid, putem bifa cel de-al doilea succes din acest campionat”, a declarat antrenorul Adrian Baldovin.

CS Tunari nu a pierdut niciun meci pe care l-a disputat în deplasare în acest campionat, în etapa a 2-a a remizat, 0-0, la Progresul Spartac, iar în runda a 4-a a ciştigat cu 6-0 la Delta Dobrogea Tulcea, golurile fiind marcate de Bâtfoi, Alexandru Mitracu, Văduva 2, Stoica şi Alin Ilin. Pe teren propriu CS Tunari a terminat la egalitate, 1-1, în prima etapă cu cu Axiopolis, în runda a 3-a a pierdut cu 2-1 cu Popeşti Leordeni, iar în etapa precedentă a câştigat cu 3-1 jocul cu FCSB 2, goluri marcate de Bâtfoi 2 şi Văduva.

În condiţiile date, sâmbătă se anunţă o partidă interesantă la Chiscani.

Duminică, de la aceeaşi oră, echipa manageriată de Bănel Nicoliţă, CS Făurei, locul al 10-lea, va primi vizita uneia dintre echipele care se luptă la promovare, Fotbal Club Rapid Bucureşti, formaţie aflată pe locul al 3-lea dar care are acelaşi număr de puncte ca şi primele două clasate. Ţinând cont de valoarea celor două loturi, precum şi de bugetele de care dispun - spre exemplu, gruparea din Giuleşti dispune de un milion de euro în acest sezon -, va fi meci dificil pentru CS Făurei. Însă trupa manageriată de fostul internaţional stelist va fi cu siguranţă o “nucă” tare pentru rapidişti şi va lupta să obţină un rezultat pozitiv.

“Am jucat foarte bine etapa trecută la Borcea, dar şansa nu ne-a surâs. Am trecut peste acest eşec, ne-am pregătit foarte bine în această săptămână şi vom încerca să dăm o replică pe măsura valorii adversarei noatre. Şi, de ce nu, să producem surpriza etapei”, a spus Bănel Nicoliţă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii