Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipajul Ionel Chesaru - Madalin Ignatenco s-a impus in Raliul Dunarii de Jos

In week-endul trecut, la Braila s-a derulat Raliul Dunarii de jos, competitie contind pentru a cincea etapa a Campionatului Judetean. Fiind considerat ca o repetitie inaintea Raliului Prieteniei Braila - Dobrich, concursul a avut patru etape de orientare si sase probe speciale.
In absenta unora dintre protagonistii actualei editii de campionat, printre care s-a numarat si echipajul Laurentiu Manole - Gigi Mihaila, ambii aflindu-se in tabara organizatorilor, victorios a iesit echipajul Ionel Chesaru - Madalin Ignatenco pe o Dacia 1310, iar cel mai rapid pilot s-a dovedit a fi Liviu Tirulescu. Acesta a concurat tot pe o Dacia 1310 propulsata insa de un motor Renault.
"Ne bucuram ca la startul fiecarui concurs se prezinta si echipaje tinere, semn ca din urma vine noul val de automobilisti dornici sa deprinda tainele raliurilor tehnico-aplicative. Ei au avut evolutii foarte bune. Astfel, pe locul intii la incepatori s-a clasat echipajul mixt Bogdan Munteanu - Alina Urse, Munteanu numarindu-se si printre cei care s-au luptat pentru podium la piloti, reusind chiar performanta de a se clasa pe locul al treilea", a declarat arbitrul international Valentin Nemtanu.
De saptamina viitoare, incep inscrierile pentru participarea la Raliul Prieteniei Braila - Dobrich competitie la care, de anul acesta, pot participa automobilisti din tara si strainatate, iar in acest sens cluburile organizatoare au luat masurile de rigoare trimitind invitatii tuturor cluburilor din tarile vecine.
"Avem dorinta de a ridica stacheta organizatorica pentru a mari interesul pentru acest concurs. Le vom oferi concurentilor trasee si probe variate, simpatizantilor acestui gen de sport un spectacol automobilistic de calitate, iar scepticilor o dovada ca traditia de 30 de ani de intilniri internationale se mentine, ba, chiar mai mult, ea capata noi valente acum, cind ambele natiuni se pregatesc de aderare la Comunitatea Europeana", a mai adaugat V. Nemtanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii