Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipajul feminin Andreea Prelipcean-Alina Macsim s-a remarcat la etapele de la Braila

Prima zi de concurs a editiei 2008 a Raliului prieteniei Braila - Dobrich a fost una foarte agitata. Pe linga sosirea concurentilor anuntati s-au consemnat mai multe cereri de participare din partea unor localnici nedecisi. Juriul concursului, format din comisari romani si bulgari, a validat pe lista de start 27 de concurenti, inscrisi in cinci echipe care, conform programului, la orele 18.41 au intrat in parcul inchis. Acolo ei au fost intimpinati de catre oficialii din traseu si de reprezentantii Directiei pentru Sport, ai fundatiei Hobby Autosport Braila si ai Scolii de pilotaj Abil Braila.
Inaintea startului oficial a avut loc o demonstratie de descarcerare a unei victime dintr-un automobil accidentat de catre ISU si Ambulanta Braila, cu sprijinul Politiei rutiere, eveniment urmarit de un public numeros format atit din spectatori cit si din participantii la raliu.
Dupa deschiderea festiva si intonarea imnurilor de stat ale Romaniei si Bulgariei, primarul Municipiului Braila, Aurel Simionescu, a dat startul primei masini in concurs.
In tabara bulgara s-au consemnat primele doua abandonuri, doua automobile nu s-au prezentat la startul celei de-a doua probe speciale de noapte.
Vineri, concursul a continuat cu probe la stadionul municipal.
O participare meritorie, peste asteptari, a avut echipajul feminin, singurul de altfel din concurs, Andreea Prelipcean Alina Macsim pe KIA Ceed, concurente cu pretentii la podium, care au ca adversari pe automobilistii experimentati Nicolai Cortelov si Ivan Ivanov din Dobrich, precum si pe brailenii Ionut Chesaru si Liviu Tirulescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii