Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipajul Dragos Trifonescu - Manuela Trifonescu a cucerit a IV-a editie a Cupei "George Dunareanu"

Simbata, 18 august, timp de aproape opt ore, 13 automobilisti si-au disputat podiumul celei de a cincea etape a Campionatului judetean de raliuri tehnico-aplicative, dar si pentru premiul acordat echipajului cistigator de la Cupa memorial "George Dunareanu", competitie ajunsa la cea de a patra editie.
Dupa derularea celor patru etape de traseu care au insumat impreuna aproape 50 de kilometri concurentii si-au demonstrat maiestria in probele speciale. Prima dintre ele le-a dat mari batai pilotilor care au fost nevoiti sa acopere o portiune special amenajata, cu multe viraje, avind un fular legat la ochi. In aceasta proba pilotul a depins in totalitate de copilot, care, de pe bancheta din spate a oferit indicatiile necesare.
Aceasta prima runda a fost cistigata de echipajul Stefan Novac - Cristian Sandulescu, ei reusind sa obtina cel mai bun timp si cele mai putine penalizari.
La cea de a doua "speciala" s-a remarcat Laurentiu Manole, cel care de altfel avea sa si cistige primul loc in clasamentul pilotilor insa un aport destul de consistent l-a avut si copilotul Gheorghe Mihaila.
Dupa aproape patru ore de probe speciale organizatorilor le-au mai trebuit alte doua ore pentru a alcatui clasamentele finale.
Astfel, la piloti locul intii i-a revenit lui Laurentiu Manole, urmatoarele doua pozitii fiind adjudecate de Dragos Trifonescu si Marius Gadea din Galati, in timp ce la echipaje ordinea pe podium a fost urmatoarea: 1 Laurentiu Manole - Gheorghe Mihaila, 2 Dragos Novac - Cristian Sandulescu, 3 Dragos Trifonescu - Manuela Trifonescu.
Echipajul care s-a clasat pe locul al treilea in clasamentul general al etapei, Dragos Trifonescu - Manuela Trifonescu a cucerit si Cupa "George Dunareanu".
"Cu toate ca ma asteptam la un numar ceva mai mare de concurenti, raliul a fost foarte interesant ca derulare, iar pilotii si copilotii au dat dovada de o mare maiestrie. Vreau sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care ne-au ajutat sa ducem la bun sfirsit aceasta competitie", a declarat Florin Ionascu, organizatorul acestui raliu.
Categorie articol: 

Comentarii