Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa "Vulturii" din Mircea Voda" cistigatoarea Cupei "Vulturii"

Simbata si duminica, in comuna Mircea Voda s-a desfasurat cea de-a VI-a editiei a "Cupei Vulturii" la baschet. Pe primul loc s-a situat echipa gazda, pe locul doi echipa "Phoenix I", pe locul III "Phoenix II", ambele din Galati, iar ultimul loc a fost ocupat de Clubul Sportiv Scolar Buzau. Cel mai bun marcator a fost cel din echipa "Vulturii" Mircea Voda - Cosmin Dragu, care a marcat mai mult decit dublul punctelor reusite de catre ceilalti jucatori. Cel mai bun jucator de perspectiva este Daniel Tudorache de la "Phoenix" Galati, cea mai buna extrema a fost considerat Lucian Bratu de la CSS Buzau, cel mai bun fundas este Mihai Dumitru tot de la Phoenix Galati, iar cel mai bun pivot este Florin Fuior de la "Vulturii" Mircea Voda.
Echipa cistigatoare este formata din: Marius Andronache, Valentin Vizireanu, Lucian Bacanu, Bogdan Mihai, Alexandru Serban, Daniel Zavoianu, Cosmin Dragu, Valentin Baraboi, Florin Fuior, Iulian Damian, Valentin Staret.
Antrenorii echipelor au apreciat organizarea competitiei si valoarea premiilor, spunind ca acestea sint impresionante daca se face comparatie cu cele de la alte concursuri de mult mai mare anvergura si ca toate cupele, plachetele, mingiile, impulsioneaza copiii, facind meciurile mai aprige. Si elevii au fost foarte incintati de eveniment, apreciind faptul ca si-au facut noi prieteni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii