Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa lui Adrian Baldovin s-a distantat la trei puncte de principalele urmaritoare

Partida dintre primele doua clasate, Viitorul Ianca si Viitorul Insuratei, nu s-a ridicat la nivelul unui meci derby, ci a fost mai mult un joc asemanator cu cel in care evolueaza de obicei ultimele clasate.
Jucatorii gazdelor, poate putin obositi dupa meciul greu de la CF Braila II, au inceput foarte timorati partida, au facut nenumarate greseli in aparare, iar faza de atac a functionat cu multe sincope.
In aceste conditii oaspetii au fost cei care au creat singurele ocazii de gol ale primei reprize.
Pe contraatac, Georgica Oprea a sutat inselator in minutul 16, insa portarul gazdelor a reusit sa retina mingea in doi timpi. Tot el, dupa numai un minut, a scapat singur spre poarta aparata de Dimache, insa a sutat prea slab si pe mijlocul portii, pentru a-i crea ceva probleme goal keeper-ului formatiei din Ianca.
Impulsionati de pe margine de antrenorul Adrian Baldovin jucatorii gazda au echilibrat jocul la mijlocul terenului fara insa a pune in pericol poarta adversa, in care Ionut Tunea a cam somat.
In minutul 38 oaspetii au mai reusit sa scape o data pe contraatac, mingea a ajuns la Gagu, insa mijlocasul oaspetilor a sutat razant cu stilpul din dreapta al portii aparate de Dimache.
Contrar cursului jocului, in ultimele secunde ale primului act, Viitorul Ianca a reusit sa deschida scorul prin Costin Grozea dupa o actiune spectaculoasa a lui Preda.
In repriza a doua oaspetii au alergat dupa egalare si puteau sa o obtina daca Hutu ar fi fost un pic mai atent in minutul 63, in timp ce gruparea din Ianca a avut ca unic scop conservarea fragilului avantaj pe care si l-a creat in minutul 45.
Dupa acest succes Viitorul Ianca s-a distantat la trei puncte de Viitorul Insuratei, precum si de celelalte patru formatii, care au cite 12 puncte fiecare.

Formatia invingatoare a aliniat urmatorul unsprezece: Dimache - Fasole, Mihaila, Ivan, Pamfilea - Grozea, Olmazu, Preda, Enache - Ghiviciu, Craciun.
In repriza a doua la gazde au mai evoluat Caraman, Vilcu, Tache si Constantin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii