Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa din Liga a IV-a, superioara la toate capitolele

Intr-o formula mult diferita de cea de baza, adica avind in componenta mai multi juniori si doar citiva dintre jucatorii din primul lot, CF Braila a pierdut amicalul cu una dintre cele mai puternice formatii din Liga a IV-a, Victoria Traian.
Cu Dorian Nistor la timona, formatia din Traian putea chiar sa cistige la un scor mult mai confortabil decit cel inregistrat la finele amicalului.
Victoria a obtinut prima lovitura libera a partidei, iar Nistor a trimis mingea razant cu vinclul portii lui Botas.
Sapte minute mai tirziu a venit replica gazdelor, Lupu a trecut usor de fundasii centrali adversi, dar a intrat in unghi si mingea sutata de el a trecut peste transversala. Cel mai activ jucator al formatiei pregatite de Tudorel Cotiga, Lupu, si-a depasit adversarul direct, i-a pasat lui Mindroasa si acesta a trimis plasat mingea in coltul din stinga al portii lui Dragomir. Lupu si-a mai incercat o data sansa de a-l invinge pe portarul advers, in minutul 33, insa mingea a trecut pe linga tinta.
Formatia din Traian a revenit la cirma partidei si spre finalul primei reprize Nistor a fost oprit prin fault de aparatorii CF-ului, Bandarica a sutat plasat, insa Botas, atent, a scos mingea de la vinclu.

Repriza la discretia lui Bandarica et company

Victoria Traian a intrat in teren mai hotarita si dupa o lovitura libera exectuata de Nistor in minutul 53, Bandarica a recuperat mingea la mijlocul terenului, l-a lansat pe Dorian Nistor care, de data aceasta nu a mai gresit tinta si partida s-a relansat.
In minutul 56, Micu a fost blocat in extremis de Botas.
Tudorel Cotiga l-a trimis in linia mediana pe fostul stelist, Alexandru Cotiga si jocul CF-ului a prins mai multa vigoare, mai ales ca si Bratu a lasat sa se vada ca isi doreste foarte mult sa se remarce in acest joc.
S-a vazut si in acest amical ca echipa satelit a CF-ului inca sufera la capitolul relatii de joc si ca unii dintre jucatori sint indisciplinati in teren.
In timp ce brailenii au incercat tot felul de rezolvari personale, spre disperarea lui Mihai Ciobanu, aflat si el pe marginea terenului, Victoria Traian a fost echipa mai periculoasa, si in minutul 75 Nistor a executat impecabil o lovitura libera, iar Dinu, de la patru metri, a indeplinit o simpla formalitate, reluind mingea in plasa, printre picioarele portarului Corbu.
Cu citeva minute inainte de finalul partidei, Nistor a centrat in careul advers, insa Ciocan a incercat un voleu, fara preluare, si mingea a trecut pe linga poarta gazdelor.

CF Braila: Botas - Panturu, Moroianu, V. Nicolae, Harabagiu - Naghi, Cl. Bogos, Cioceanu, Malinchi - Lupu, Mindroasa.
In repriza a doua au mai intrat Corbu, Bratu, I. Virgil, Dragoi, Constantinescu, Sasu, Cotiga, Broasca si Balaban.
Victoria Traian: Dragomir - Ztgan, Baciu, Cocianu, Bratosin - Apostu, Bandarica, Nistor, Giugiuc - Micu, Ciocan.
La echipa din Liga a IV-a au mai evoluat Dinu si Veber.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii