Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa din Cireşu în faţa primului meci oficial în Liga a III-a

Astăzi, Conpet Cireşu face cunoştinţă oficial cu eşalonul al treilea al fotbalului romnesc.
Începe turul Ligii a III-a, iar în calitate de nou promovată, formaţia din Cireşu evoluează pe teren propriu, adică la Ianca, pe "Ştefan Vrăbioru", în compania echipei AFC Comprest GIM Bucureşti.
Sorţii au fost îngăduitori cu Conpet, startul de campionat fiind unul uşor pentru fotbaliştii pregătiţi de Vasile Darie şi Ionel Ivan, de aceea şi obiectivul echipei pentru acest început de sezon este unul clar, victoria.
"Vrem să începem campionatul cu dreptul. Unii dintre fotbalişti au ceva probleme medicale, dar la ora jocului sper să putem alinia cea mai bună formulă de echipă. Trebuie să câştigăm pentru a depăşi emoţiile de debut şi a aborda apoi cu un moral bun următoarele partide", a declarat Ionel Ivan.
Conpet Cireşu va aborda jocul de astăzi în formula: Stoica - Grozea, Muşat, Crăciun, Cotigă - Crăciunescu, Baicu, Perca, Puşcaşu - Oprea, Nicoliţă.
Partida dintre Conpet Cireşu şi AFC Comprest GIM va fi arbitrată de o brigadă de arbitri din Focşani formată din Gică Mihai - Lucian Sârbu şi Ionuţ Paraschiv.
Categorie articol: 

Comentarii