Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa de volei masculin a Liceului "Panait Cerna" este prima laureata a Cupei Braila

Voleibalistii de la "Panait Cerna" i-au facut un cadou anticipat antrenoarei lor, Nicoleta Bujor, care astazi isi sarbatoreste ziua numelui, locul intii la Cupa Braila.
Cu doua zile inainte de Mos Nicolae, jucatorii de la Cerna au avut o prestatie foarte buna in finala turneului masculin de volei si s-au impus cu 3-0 la seturi in fata celeilalte finaliste, echipa Colegiului National "Gheorghe Munteanu Murgoci", formatie pregatita de profesoara Elena Preda.
Jocul a fost spectaculos, cu multe faze de volei autentic gustate si aplaudate de spectatorii prezenti in sala de jocuri a Clubului Sportiv Municipal.
Cei mai multi au incurajat echipa care avea sa cistige turneul, iar favoritii din teren au dat totul pentru a-si adjudeca premiul cel mare.
Cu exceptia setului al doilea care s-a incheiat la o diferenta de doar cinci puncte celelalte doua seturi au fost dominate autoritar de echipa Liceului Panait Cerna, o unitate scolara cu mare traditie in aceasta disciplina sportiva.
Pentru acest ultim act al competitiei profesoara Nicoleta Bujor a avut la dispozitie urmatorul lot de jucatori: Mircea Petrescu, Cristian Serbanica, Alin Spulber, Razvan Bizu, Alexandru Berezovschi, Nicusor Neagu, Daniel Bogzeanu, Alexandru Tanase, Bogdan Ionescu, Nicolae Mihut, Marian Stefan, Ionut Buzoianu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii