Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa de fotbal de la Scoala "Mihai Eminescu" a fost cea mai buna

Etapa judeteana a campionatului de fotbal rezervat echipelor de gimnaziu din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar (ONSS) a fost cistigata in acest an de echipa Scolii Mihai Eminescu pregatita de profesoara Carmen Balta.
La startul competitiei s-au aliniat 22 de echipe care au fost impartite in patru serii, iar cistigatoarele grupelor s-au intilnit intr-un turneu final.
In ultima faza a competitiei lupta pentru locul intii s-a dat intre echipele scolilor "Mihai Eminescu", formatie la care a evoluat si multiplul campion national de tenis Sebastian Ionescu si "D.P. Perpessicius". Ambele au obtinut cite doua victorii, iar partida directa s-a incheiat nedecis, 0-0, astfel ca departajarea s-a facut la golaveraj, cistigatoare a turneului fiind desemnata echipa de la "Mihai Eminescu" deoarece a marcat un gol mai mult decit contracandidata sa, formatia de la "Perpessicius", pregatita de profesorul Bogdan Grigore. Pe locul al treilea s-a clasat echipa condusa de profesorul Marcel Tasca, de la "I.L. Caragiale".
Deoarece nu a primit nici un gol, la finalul turneului Viorel Gheorghe de la "D.P. Perpessicius" a fost desemnat cel mai bun portar, iar Petrus Gugulan de la Mihai Eminescu golgeterul competitiei.
Cistigatoarea etapei judetene va participa in luna aprilie la etapa de zona de la Constanta.
Lotul echipei scolii "Mihai Eminescu" a avut urmatoarea componenta: Iulian Boboc, Sebastian Ionescu, Petrus Gugulan, Adrian Bajenaru, Florin Snache, Marian Pintilei, Catalin Iani, Alexandru Vlad, Stefanidis Costas, Aurelian Nicolae.

Rezultatele inregistrate la turneul final:
Etapa I
"D.P. Perpessicius" - "Ion Bancila" 3-0
"Mihai Eminescu" - I.L. Caragiale" 2-0
Etapa a II-a
"Ion Bancila" - "I.L. Caragiale" 0-3
"D.P. Perpessicius" - "Mihai Eminescu" 0-0
Etapa a III-a
"D.P. Perpessicius" - "I.L. Caragiale" 1-0
"Ion Bancila" - "Mihai Eminescu" 0-3

Clasamentul final:
1 "Mihai Eminescu" 3 2 1 0 5-0 7
2 "D.P. Perpessicius" 3 2 1 0 4-0 7
3 "I.L. Caragiale" 3 1 0 2 3-3 3
4 "Ion Bancila" 3 0 0 3 0-9 0

Noua echipe s-au inscris la turneul de fotbal de la ciclul primar

In aceasta perioada, tot la fotbal se deruleaza campionatul echipelor din ciclul primar. S-au inscris noua echipe, cinci din mediul urban, Mihail Sadoveanu, Waldorf, Mihai Viteazul, Scoala Nr. 9, Gr. Sc. Grigore Moisil si patru din mediul rural, echipele scolilor din Chiscani, Tichilesti, Spiru Haret si Mircea Voda.
Cistigatoarele vor participa la etapele de zona, Braila urmind sa fie una dintre gazdele campioanelor judetene din mediul urban.
Categorie articol: 

Comentarii