Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa de fotbal de la “Ion Creangă”, locul IV la turneul final al ONSS

• micuţii fotbalişti brăileni au pierdut locul al treilea la loviturile de departajare • Robert Pricop a fost declarat cel mai tehnic jucător

 

Echipa formată din elevi din ciclul primar de la şcoala “Ion Creangă”, pregătită de profesorul Ionel Spulber, s-a clasat pe locul al patrulea la turneul final din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSS).

La Târgu Jiu, în grupă, reprezentanta judeţului Brăila a câştigat cu 2-0 meciul cu reprezentanta judeţului Satu Mare, a remizat, 0-0, cu cea a judeţului Suceava şi a pierdut cu 2-1 în faţa celor din Cluj.

Echipa şcolii “Ion Creangă” a jucat pentru locurile 3-4, la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, dar a pierdut la loviturile de departajare.

Formaţia brăileană a ocupat locul al patrulea şi a primit un premiu special, Robert Pricop fiind declarat cel mai tehnic jucător, dar şi cel mai tânăr, acesta fiind în clasa întâi.

“Meciul cu Suceava a fost decisiv, am ratat foarte mult, numai de trei ori am trimis mingea în barele porţii adverse. Am mai avut o şansă la loviturile de departajare, dar şansa nu ne-a surâs. Totuşi locul al patrulea pe ţară reprezintă o performanţă pentru noi”, ne-a declarat profesorul Ionel Spulber.

Lotul echipei şcolii “Ion Creangă”: Vlad Lăpuşneanu, Alexandru Păun, Robert Pricop, Radu Şoacăte, Ştefan Bratosin, Andrei Bratosin, David Condruz, Ştefan Gligore.
Categorie articol: 

Comentarii