Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa de fotbal a Şcolii “Fănuş Neagu” s-a calificat la faza naţională a ONSS

• la etapa de zonă de la Brăila, rezervată elevilor din ciclul primar, au participat cinci echipe, din tot atâtea judeţe

 

După un parcurs foarte bun la faza judeţeană, cu victorii pe linie, echipa  de fotbal a şcolii “Fănuş Neagu” pregătită de profesorul Viorel Ivan s-a calificat la faza finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. La etapa de zonă care a avut loc în sala de jocuri de la LPS Brăila au participat reprezentantele a cinci judeţe, echipa judeţului Buzău absentând de la această competiţie.

În primul meci, echipa de la Fănuş Neagu a câştigat cu 5-4 disputa cu reprezentanta judeţului Constanţa, însă în cel de-al doilea joc echipa brăileană a fost învinsă cu 2-1 de reprezentanta judeţului Galaţi. După acest duş rece jucătorii pregătiţi de profesorul Viorel Ivan au evoluat cu mare îndârjire şi au obţinut două victorii la rând, 2-0 cu reprezentanta judeţului Vrancea şi 2-1 cu cea a judeţului Tulcea şi şi-au asigurat astfel biletele pentru faza finală de la Focşani, care va avea loc în perioada 19-21 mai 2017. În afară de calificarea la faza naţională, echipa de la Fănuş Neagu a obţinut şi un premiu individual, Robert Roman, autor a şase goluri, fiind declarat cel mai bun marcator al turneului.

“Sunt foarte bucuros că am reuşit să facem o figură frumoasă la etapa de zonă şi în felul acesta să accedem la turneul final unde vor fi prezente cele mai bune echipe din ţară. Copiii au respectat cu stricteţe sarcinile trasate de mine pe toată durata desfăşurării competiţiei şi astfel am demonstrat că suntem cei mai buni. Suntem mândri că mergem la Focşani să ne luptăm cu cele mai bune echipe din ţară şi, de ce nu, să venim cu rezultate cât mai bune pentru şcoala noastră. Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi şi ne-au sprijinit să obţinem aceste frumoase rezultate”, a declarat profesorul Viorel Ivan.

Lotul echipei şcolii “Fănuş Neagu”: Victor Păcală, Robert Dragomir, Robert Roman, Silviu Băiceanu, Victor Lazăr, Rareş Bălănică, Rareş Jataruc.
Categorie articol: 

Comentarii