Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa CN "Gh. M. Murgoci" s-a clasat pe primul loc in grupa

Vinerea trecuta in grupa a doua s-au derulat ultimele partide din cadrul "Cupei de iarna" la fotbal pe teren redus. In primul joc echipa Gr. Sc. "Edmond Nicolau" a dispus cu 3-1 de cea a LPS-ului dupa care s-a desfasurat derby-ul dintre C.N. "Gh. M. Murgoci" si Lic. "D.P. Perpessicius", partida care urma sa decida cistigatoarea grupei. Dupa o prima repriza echilibrata in care fiecare dintre combatante a inscris cite un gol echipa de la Murgoci s-a impus cu 3-1 si in calitate de lidera a seriei asteapta derularea ultimelor doua etape programate in cealalta grupa pentru a-si cunoaste adversara din semifinale.
In celelalte doua jocuri ale etapei a treia s-a inregistrat o remiza, 3-3, in disputa dintre formatia Gr. Sc. "Anghel Saligny" si cea a Lic. " Mihail Sebastian" iar echipa Gr. Sc. "Constantin Brincoveanu" a cistigat cu 5-0 partida cu echipa Gr. Sc. "Gh. K. Constantinescu".
Neinvinsa dupa doua etape, echipa Gr. Sc. "Constantin Brincoveanu" este lidera in seria intii cu 6 puncte, pozitia a doua fiind ocupata de echipa Gr. Sc. "Anghel Saligny" cu 4 puncte din trei partide.

Clasamentul final al grupei a II-a
1 C.N. "Gh. M. Murgoci" 3 2 1 0 7-2 7
2 Lic. "D.P. Perpessicius" 3 1 1 1 8-7 4
3 Gr. Sc. "Edmond Nicolau" 3 1 1 1 6-7 4
4 LPS 3 0 1 2 3-8 1
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii