Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa şcolii din Stăncuţa a câştigat Cupa Primăverii la rugby tag

la această competiţie amicală au participat cinci echipe • DJST a oferit participanţilor cupe, diplome, medalii şi dulciuri

 

Duminica trecută, la Stăncuţa a avut loc o competiţie de rugby tag la care au participat cinci echipe, trei reprezentând şcolile gimnaziale din Tufeşti, Tudor Vladimirescu şi Stancuţa, celelalte două formaţii fiind reprezentantele liceului “Anghel Saligny” din Brăila.

Turneul a fost câştigat de echipa şcolii din Stăncuţa pregătită de profesorul Costel Bogoi, locul al doilea i-a revenit şcolii “Aurel Horneţ” din Tudor Vladimirescu pregătite de profesorul Florin Giurgiu, iar al treilea formaţiei de la “Anghel Saligny” pregătite de profesoara Georgeta Puşcaşiu.

“A fost un turneu util pentru tinerii rugbyşti, care şi-au verificat astfel stadiul de pregătire şi nivelul de cunoştiinţe inaintea turneelor finale la care sunt calificaţi. La finalul competiţiei, a avut loc şi un joc de pregătire, între echipa şcolii din Stăncuţa şi cea de la Anghel Saligny, mai precis între reprezentantele judeţului Brăila la faza natională a turneelor de rugby tag la ciclul gimnazial şi la cel liceal. Câţiva tineri au demonstrat că au calităţi fizice pentru practicarea rugbyului de performanţă”, a declarat profesorul Dan Niculescu, preşedintele Rugby Club Brăila.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şI Tineret Brăila a oferit participanţilor cupe, diplome, medalii şi dulciuri.
Categorie articol: 

Comentarii