Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa şcolii din Berteştii de Jos, campioană judeţeană la badminton

• este al patrulea an la rând când aceast echipă se califică la faza regională • la competiţia aflată în calendarul Olimpiadei Gimnaziilor au participat patru echipe

 

La ediţia 2019 a etapei judeţene a a turneului de badminton, competiţie aflată în calendarul Olimpiadei Gimnaziilor, au participat patru echipe, iar campioană a devenit formaţia şcolii din Berteştii de Jos, pregătită de profesorul Ionel Gheorghiţă. Echipa din Berteştii de Jos a câştigat cu 5-0 toate cele trei meciuri disputate, în ordine, cu formaţiile şcolilor din Stăncuţa, Tudor Vladimirescu şi Nedelcu Chercea.  

În urma acestor succese, echipa şcolii din Berteştii de Jos, formată Adi Coica, Ştefania Stoean, Ana Maria Stoian, Ionel Rusu, s-a calificat, pentru a patra oară consecutiv, la etapa regională care va avea loc la Galaţi, pe 19 şi 20 aprilie.

Pe locul al doilea s-a clasat echipa şcolii Nedelcu Chercea (prof. Mihaela Petri), pe al treilea cea de la Tudor Vladimirescu (prof. Florin Giurgiu), iar pe al patrulea cea din Stăncuţa (prof. Costache Ciochină).

La finalul turneului, elevii au primit diplome, medalii şi dulciuri.

“Cu toate că de la an la an numărul echipelor participante este în scădere, consider că a fost o competiţie reuşită. Badmintonul este un sport foarte frumos şi atractiv şi, cu siguranţă, la anul vor fi mai multe echipe. Felicit campioana judeţeană, echipa şcolii din Berteştii de Jos coordonată de profesorul Ionel Gheorghiţă, care a reuşit să califice pentru a patra oară consecutiv la faza regională. Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila şi liceul teoretic «Nicolae Iorga» ne-au oferit condiţii optime pentru desfăşurarea acestei competiţii”, ne-a declarat profesorul Costel Bogoi, responsabilul de competiţie.
Categorie articol: 

Comentarii