Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

E oficial! Noul prefect al județului Brăila este Cătălin Boboc

* decizia a fost luată de Guvernul Orban, în ședința de vineri seară

 

Zvonurile s-au confirmat. Liberalul Cătălin Boboc este, oficial, noul prefect al județului Brăila. În ședința de guvern de vineri seară, a fost adoptată hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, a funcției publice de prefect de către fostul senator. De altfel, Guvernul Orban a continuat să demită prefecți și subprefecți și să numească alții.

Imediat după ce totul a devenit oficial, liberalul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Întâi de toate, dragi brăilei, vreau să vă spun că voi fi un prefect implicat. Nu voi fi prezent doar la ceremonii și alte evenimente publice, ci mai ales în viața comunității. Sunt hotărât să nu fac figurație, oricât se vor supăra unii sau alții. Instituțiile publice trebuie să fie doar în slujba cetățeanului! Nu voi accepta o altfel de filozofie în administrație. E cea NORMALĂ! Îi mulțumesc public premierului Ludovic Orban pentru încrederea acordată. Mă onorează și mă responsabilizează, în egală măsură! Am primit sute de mesaje! Sunteți niște oameni minunați! Mă apuc de treabă și sper să vă am de partea mea!”.

Reamintim că în urmă cu două zile, informația că Boboc va fi noul prefect al Brăilei a ajuns, pe surse, în spațiul public. Singurul impediment era că liberalul nu îndeplinea condiția de a fi funcționar public, dar, așa cum chiar el ne-a declarat, până la numire „va fi urmată calea legală”. Se pare că acesta și-a găsit locul între funcționarii publici, într-un timp foarte scurt, astfel că acest criteriu a fost îndeplinit.
Categorie articol: 

Comentarii