Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

E. Craciun a marcat pentru FC Ploiesti

Fostii jucatori braileni, cu exceptia lui E. Craciun, au jucat pentru noile lor echipe in week-end-ul trecut, insa nu au avut realizari deosebite.
Duminica, Banel Nicolita a fost integralist la Steaua in derby-ul cu Rapid. "Jardel" a avut o evolutie buna in prima repriza in care a recuperat mai multe mingi in aparare, dar a avut si citeva incursiuni in jumatatea adeversa. El a fost si de aceasta data un executant bun al fazelor fixe, insa colegii lui din avanposturi nu au reusit sa marcheze in poarta rapidistilor.
Cristian Haisan a fost rezerva la FC Vaslui in partida cistigata de moldoveni cu 2-0, in deplasare la CS Otopeni.
Fundasul E. Craciun a fost integralist la FC Ploiesti in partida cu Stiinta Bacau, si de data aceasta ex petrolistul si-a trecut numele si pe lista marcatorilor, el fiind autorul primului gol marcat de ploiesteni, in victoria cu 2-0 in fata bacaoanilor.
La FC Ploiesti, Vasilica Gheorghe a intrat abia in minutul 56 si tot in repriza a doua a fost introdus si Viorel Gheorghe la Prefab Modelu, insa formatia sa nu a putu evita infringerea pe teren propriu, 0-1, in disputa cu lidera Ceahlaul Piatra Neamt.
Emil Cristian a fost si de aceasta data integralist la Dunarea Galati, insa elevii lui Danut Oprea au incasat o infringere drastica, 4-1, in deplasarea de la FC Buftea, unde antrenor este Ion Balaur.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii