Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eşti student? Aplică pentru un job de vară în Germania

• AJOFM anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicaţiilor studenţilor care doresc să lucreze în domeniul hotelier

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicaţiilor în programul destinat studenţilor care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni).

La acest program pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară acreditată conform legii, şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.

Studenţii care au domiciliul sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din judeţul Brăila, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila, B-dul Dorobanţilor, nr. 603-605, localitatea Brăila, în vederea înregistrării aplicaţiilor.

Înregistrarea se va desfăşura în perioada 13 ianuarie 2020-14 februarie 2020, în intervalul luni-joi, orele 10.00-15.30 şi vineri, orele 10.00-13.00.

Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de aplicare, documentele necesare înregistrării aplicaţiilor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0239/611.386, int.114 sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM Brăila>Comunicare>Materiale informative.

 
Categorie articol: 

Comentarii