Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eşti student şi cauţi un job pe perioada verii? Germania are astfel de oferte de muncă

• pentru anul 2018 sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier- gastronomic, fast-food, producţie industrială şi servicii • înscrierile se fac până pe 9 februarie, la consilierul EURES din cadrul AJOFM Brăila

A început perioada de înscriere a studenţilor care doresc să aplice pentru un job de vară în Germania! Studenţii cu domiciliul în judeţul Brăila care doresc să aplice pentru un job în vacanţa de vară a anului 2018 (minim 2 luni) în Germania se pot înregistra la Compartimentul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braila .

Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier-gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.
În acest program pot participa studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limbă germană.

Termenul limită pentru înregistrare este 9 februarie 2018.

Documentele necesare înregistrării dosarului sunt: copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni); fişa de solicitare - Bewerbung - completată în 2 exemplare la calculator şi semnată (formularul tipizat); adeverinţa de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate); adeverinţa de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat); 3 fotografii tip paşaport; copie permis de conducere (dacă este cazul).
Interviul cu angajatorii germani va fi susţinut prin intermediul programului Skype. Acesta este menit să verifice şi nivelul de cunoaştere a limbii germane.

Toate documentele necesare pentru înscriere, precum şi instrucţiunile de completare a acestora pot fi obţinute de la consilierul EURES din cadrul A.J.O.F.M. Brăila, cu sediul în B-dul Dorobanţilor nr. 603-605, biroul 2, parter.

Date de contact ale consilierilor EURES din cadrul agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă se găsesc pe portalul EURES România, la adresa http://eures.anofm.ro, rubrica Contact.
Categorie articol: 

Comentarii