Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eşti în căutarea unui job? Peste 80 de locuri de muncă în Germania

Eures România pune la bătaie peste 80 de posturi pentru muncitorii calificaţi în diverse meserii, în Germania. Selecţia va avea loc în luna octombrie 2015, la Sighişoara, potrivit unui comunicat de presă emis de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
Angajatorii germani reprezentaţi de compania Unique Personalservice GmbH oferă următoarele locuri de muncă: operator stivuitor (15 posturi). comisionar (15), hamal (10), muncitor în metalurgie (9), electrician (6), mecanic auto (5), sudor MIG-MAG (5), mecanic instalaţii (5), operator CNC (3), instalator/montator instalaţii de gaz (3), lucrător în depozit (3), mecanic utilaje prelucrarea maselor plastice şi a cauciucului (2), sculer (2) şi zugrav - vopsitor (2).
Candidatul ideal trebuie să aibă calificarea profesională încheiată, experienţă în domeniu, permis de conducere categoria B, precum şi cunoştinţe bune de limba germană.
Contractele de muncă se încheie pe perioadă nedeterminată, iar angajatorii oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. Salariul oferit este de 8,80 - 12,8 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate.
"Persoanele cu domiciliul în judeţul Brăila, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, Bulevardul Dorobanţilor, nr. 603 - 605, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie", se mai precizează în comunicat.
Pentru înregistrarea în baza de date, trebuie să aveţi următoarele documente: cerere tip - care se completează la sediul AJOFM -, copia actului de identitate sau paşaport - valabilitate minim 6 luni -, CV model Europass (cu fotografie) în limba germană, cazier judiciar în original din care să reiasă că nu aveţi antecedente penale - termen de valabilitate 6 luni - şi o adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea "Clinic sănătos/Apt pentru muncă".

 
Categorie articol: 

Comentarii