Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dusan Uhrin: Sansele noastre de calificare sint de 30 la suta

Antrenorul echipei FC Timisoara, Dusan Uhrin, a declarat, marti, ca sansele gruparii banatene de a trece de Partizan Belgrad si de a se califica in grupele Cupei UEFA sint de 30 la suta, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Stim care sint calculele, trebuie sa dam minimum doua goluri.Vom vedea situatia care va fi. Stim despre Partizan ca este o echipa cu experienta, ca are jucatori foarte buni. Ne asteapta un meci foarte greu, insa, dupa mine, sansele sint de 30 la suta si trebuie sa luptam pentru aceste sanse. Nu este obligatoriu sa marcam repede pentru ca noua ne trebuie doua goluri, iar daca le vom da in minutul 90 pe amindoua vom fi foarte multumiti. Oricum, vom avea o tactica diferita fata de ceea ce am jucat pina acum si trebuie sa analizez foarte bine ceea ce avem de facut", a afirmat antrenorul formatiei FC Timisoara.
Uhrin a mai spus ca va incepe partida de la Belgrad cu doi inchizatori, insa a precizat ca mai are la dispozitie doua zile pentru a pune toata tactica la punct. "Sigur voi folosi doi mijlocasi defensivi. Am mai multe variante si sint constient ca trebuie sa o gasesc pe cea mai buna, insa mai am la dispozitie inca doua zile pentru a vedea ce mai trebuie pus la punct. Nu am de unde sa stiu acum la ce sa ne asteptam si imi este indiferent daca jucam din spate si dam gol sau daca jucam ofensiv si dam gol. Cheia meciului va fi sa nu facem greseli inutile pentru ca de fiecare data cind am
gresit ne-a pedepsit adversarul. Au fost niste greseli foarte usoare. Doua lucruri noi am observat la cei de la Partizan dar cred ca tactica lor este aceeasi", a adaugat Uhrin.
Antrenorul formatiei FC Timisoara a declarat ca i-a pregatit pe jucatorii sai si pentru o partida cu prelungiri sau cu lovituri de departajare.
Echipa FC Timisoara va juca, joi, la Belgrad, impotriva gruparii Partizan, in mansa secunda a primului tur al Cupei UEFA. Partida va incepe de la ora 20.00. In meciul tur, de la Timisoara, banatenii au fost invinsi cu scorul de 2-1.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii