Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dupa zece ani, Braila organizeaza din nou Cupa "Prietenia"

In perioada 12-14 decembrie sala Polivalenta va gazdui Cupa "Prietenia" la minifotbal, o competitie care va reuni la start 12 echipe, formate din arbitri de fotbal, care vor reprezenta tot atitea Asociatii Judetene de Fotbal care au cele mai puternice Comisii de Arbitri din tara.
Este a doua mare actiune pe care Comisia de Arbitri o deruleaza in acest an dupa sedinta Comisiei Centrale a Arbitrilor.
"Pentru prima data, aceasta competitie a fost organizata la Braila acum zece ani si am tinut foarte mult sa o organizam din nou, cu toate ca necesita eforturi mari. Este vorba atit de imaginea Comisiei noastre dar si a orasului Braila. Prin intermediul unor astfel de actiuni arbitrii au ocazia sa se cunoasca mai bine si cu siguranta ca va fi o mare placere pentru orice arbitru sa joace fotbal alaturi de Cristian Nica, un asistent care a arbitrat de curind la Barcelona in grupele Ligii Campionilor sau sa fie arbitrat de el. Dar in afara de Nica la Braila vor mai veni si alti fosti sau actuali mari arbitri valorosi cum ar fi Serea, Martis, Bocaneala, Robert Dumitru, Sorescu, Marian si Mircea Salomir, cu toate ca nu trebuie sa-i omitem pe arbitrii braileni Daniel Deca si Ionel Ivan. Va fi un prilej si pentru iubitorii fotbalului din acest oras sa-i vada pe viu pe unii dintre arbitrii valorosi ai Romaniei", a declarat luni, dupa-amiaza, la conferinta de presa Laurentiu Vargatu, presedintele Comisiei Judetene de Arbitri.
Cele 12 echipe au fost impartite in patru grupe, iar dupa derularea meciurilor din aceste grupe, cistigatoarele vor disputa semifinalele.
Invinsele se vor intilni duminica, de la ora 10.00 in finala mica, invingatoarele isi vor disputa locul intii, de la ora 11.00.
Toate meciurile se vor derula pe durata a doua reprize a cite 20 de minute, fiecare echipa avind in componenta un portar si cinci jucatori de cimp.
Lotul echipei brailene este format din Catalin Constandache, Daniel Deca, Ionel Ivan, Luciliu Zaharia, Ionut Smeu, Catalin Teodor, Marius Titirisca, Emil Cristian, Georgel Badea, Mihai Hrinca, Vasilica Gheorghe.

Cele patru grupe au urmatoarea componenta:
Grupa I: Buzau, Gorj ^ Mehedinti, Vrancea
Grupa a II-a: Braila, Brasov, Prahova
Grupa a III-a: Teleorman, Vilcea, Galati
Grupa a IV-a: Arges, Cluj ^ Satu Mare, Hunedoara ^ Bacau
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii