Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dupa noua runde, Viitorul Ianca avea doar un punct avans fata de Viitorul II Insuratei si Avantul Ciresu

Ca o apreciere generala, acest tur de campionat a fost cel mai
puternic din ultimii ani, iar dovada cea mai elocventa a reprezentat-o faptul ca nu mai putin de sase formatii aveau cate 12 puncte dupa etapa a sasea.
In aceasta runda, Viitorul Ianca a avut o evolutie foarte buna in deplasare, la CF Braila II si s-a impus cu 2-1 gratie reusitelor lui Enache (min. 5) si Adrian Craciun (min. 77), pentru formatia pregatita de Tudorel Cotiga a marcat Negulescu in minutul 61, iar Vointa Gaisenca a remizat la CSO Ianca.
Dupa ce a ratat de mai multe ori sansa de a acumula puncte,
formatia pregatita de Iacob Carst, CS Faurei, a obtinut prima victorie
din acest tur, 8-1, in disputa cu Pressing si tot la primul succes s-a aflat si nou promovata, Recolta Tufesti, 2-0, acasa cu Viitorul Galbenu.
Viitorul Insuratei a invins-o la scor, 5-1 pe Avantul Chiscani, in timp ce Victoria Traian s-a impotmolit din nou la Viziru, la fel ca si in turul campionatului trecut.
O alta grupare angrenata in lupta pentru promovare, Avantul Ciresu, a castigat cu 3-2 partida de la Dedulesti.

Lidera s-a distantat la trei puncte fata de urmatoarele trei clasate

Trei formatii au castigat in deplasare in etapa a saptea, CS Faurei, care totodata a bifat si cel de-al doilea succes consecutiv din acest tur, 5-2, in deplasare la Gaiseanca, Tractorul Viziru si Viitorul II Insuratei.
Lidera s-a chinuit in propriul fieff cu nou promovata Recolta Tufesti
care beneficia, de catva timp de serviciile unui antrenor experimentat, Viorel Cozma, dar venea dupa doar trei zile de la derby-ul pe care il castigase in fata gruparii din Insuratei. Viitorul Ianca a marcat primul gol cu zece minute inainte de finalul partidei prin Moisescu, iar desprinderea a reusit-o abia in minutele de prelungire, cand acelasi jucator Moisescu, a marcat pentru 2-0, iar Craciun a inchis tabela in minutul 93.
In revenire de forma, Victoria Traian s-a distrat pe teren propriu cu
Victoria Dedulesti, pe care a invins-o cu 5-0. In urma acestei victorii formatia din Traian reintra in lupta pentru castigarea locului intii.
Avintul Ciresu s-a impus cu 3-1 in fata fostei echipe de Liga a III-a,
CSO Ianca dupa ce la pauza gazdele au condus cu 2-0, iar singura remiza s-a inregistrat la Chiscani, 1-1, intre formatia gazda
Avintul si CF Braila II. Ambele goluri au fost marcate in prima
repriza, Durbaca a deschis scorul in minutul 15, iar Mindroasa a
egalat in minutul 33.
Dupa sapte Viitorul Ianca avea 18 puncte, iar pe urmatoarele locuri se aflau trei formatii cu cate 15 puncte fiecare, Viitorul II Insuratei, Victoria Traian si Avantul Ciresu.

Tractorul Viziru a remizat cu Viitorul Ianca

Runda a opta a scos din nou la rampa pe Tractorul Viziru. Echipa antrenata de Marian Stavarache a reusit o remiza, 1-1, in fata liderei, Viitorul Ianca si in felul acesta a relansat lupta pentru locul intai. Meciul s-a incheiat cu o remiza echitabila, insa dupa aceasta runda, diferenta dintre lidera si urmaritoarea sa, Viitorul Insuratei, care s-a impus cu un categoric 7-0, pe teren propriu, in fata celor de la Gaiseanca, s-a redus la doar un punct.
O alta partida cu rasturnari de situatii s-a derulat la Ciresu, intre
Avantul din localitate si Victoria Traian. Dupa un joc alert, cu multe faze de poarta si multe goluri gazdele s-au impus cu 4-3 si astfel Avantul Ciresu urca pe locul al treilea, avand doar un singur punct mai putin decat lidera.
Cu exceptia jocului de la Dedulesti, incheiat cu o remiza alba, in
celelalte partide s-au inregistrat victorii la scor ale gazdelor.
CSO Ianca a incheiat seria jocurilor slabe si s-a impus cu 6-2 pe teren propriu in fata formatiei CS Faurei.
Scoruri identice s-au inregistrat la Tufesti si pe stadionul din
statiunea Lacu Sarat. Recolta Tufesti s-a impus cu 6-1 in fata
echipei Avantul Chiscani, la fel si CF-ului in disputa cu "lanterna"
Pressing.

Oaspetii si-au taiat partea leului, obtinand 16 puncte

Etapa desfasurata sambata, 11 octombrie, a fost din nou dominata de formatiile vizitatoare care au reusit sa obtina nu mai putin de cinci victorii si un egal in timp ce echipele care au evoluat pe propriul teren un singur succes.
Viitorul Ianca a fost singura formatie care a reusit sa-si valorifice avantajul propriului teren, 2- gratie "dublei" realizate de catre
Dima.
Scorul etapei l-a realizat CF Braila II, 6-0 in deplasarea de la
Gaiseanca, in timp ce singura surpriza a rundei poate fi considerata infrangerea suferita de Avintul Chiscani in partida de pe teren propriu cu Tractorul Viziru, dupa ce la pauza gazdele au condus cu 1-0 la pauza.
Ghioca a marcat golul de trei puncte pentru Recolta Tufesti in partida de la Pressing si tot cu 1-0 a castigat Avintul Ciresu la Galbenu. Cu toate ca nu a realizat un joc prea bun, Viitorul II Insuratei s-a impus cu 2-0 in fata echipei CS Faurei, ambele goluri ale invingatorilor fiind inscrise de Georgica Oprea.
Singura remiza s-a inregistrat la Traian in partida dintre Victoria si
CSO Ianca, iar in urma semiesecului Victoria Traian s-a indepartat iar de podium, care arata astfel: 1 Viitorul Ianca 22, 2 Viitorul II Insuratei 21 puncte, 3 Avantul Ciresu 21.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii