Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Dupa cum am jucat azi pierdeam oricum, indiferent cine ar fi jucat"

Selectionerul Victor Piturca a declarat, simbata, dupa esecul din meciul de debut al Romaniei in preliminariile CM-2010, scor 0-3 pe teren propriu cu Lituania, ca indiferent ce jucatori ar fi folosit, "tricolorii" ar fi pierdut partida, tinind cont de evolutia slaba a intregii echipe.
"Am prins o seara proasta, am jucat foarte slab. Trebuia sa vina si acest moment, am pierdut de o maniera categorica, la 0-3 nu prea mai e nimic de spus. Nu cred ca e un rezultat rusinos. Fotbalul e un joc, poti sa pierzi si de maniera asta. Nici Romania nu este o echipa atit de mare incit sa fie imbatabila si sa bata absolut tot. Cind am reusit meciuri bune cu echipele mari am fost pusi la colt ca nu am jucat mai ofensiv sau ca nu am cistigat mai categoric. Uite ca acum pierdem cu o echipa mai slab cotata, despre care am spus ca se ridica la nivelul Romaniei si nu a vrut sa ma creada nimeni. sint convins ca Lituania va mai invinge echipe mari in grupa, din pacate am fost noi primii si alte echipe isi vor lua masuri", a spus Piturca, la Antena 1.
Tehnicianul a precizat ca nu este suparat pe jucatori pentru ca stie cum traiesc acestia esecul. "Responsabilitatea imi revine mine, mergem inainte, asta este. Putea sa joace si Mutu si oricine. Dupa cum am jucat azi, pierdeam oricum. N-a fost nici un jucator care sa joace cel putin la nivel normal", a adaugat Piturca.
Victor Piturca a mentionat ca nici tensiunile create in jurul echipei nationale, intre oameni de fotbal, nu fac bine jucatorior, dar a subliniat ca acestia au depasit momentul si au incercat sa-si faca meseria. Selectionerul nu s-a aratat surprins de faptul ca pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, din Cluj-Napoca, publicul i-a cerut demisia. "De ce m-ar surprinde? Daca pierzi, antrenorul e de vina si am si spus ca-mi asum responsabilitatea. Imi pare rau pentru publicul din Cluj ca nu am reusit un rezultat bun", a punctat Piturca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii