Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

După un meci de “infarct” în Copou, Dacia Unirea a remizat, 4-4, la Ştiinţa Miroslava

• formaţia brăileană a condus cu 3-2 şi 4-3, dar a pierdut un punct din cauza gafelor din defensivă • Lazăr a fost veriga slabă din apărarea oaspeţilor

 

Dacia Unirea a obţinut un punct la Iaşi în disputa cu Ştiinţa Miroslava, însă conform modului în care s-au derulat ostilităţile în teren, trupa antrenată de Alin Pânzaru trebuia să câştige acest meci. În opinia lui Pânzaru din nou câteva erori de arbitraj au influenţat scorul în această partidă. Meciul a fost unul cu multe goluri şi cu răsturnări de situaţii. Gazdele au deschis scorul foarte repede, în minutul 3, prin Marin, apoi iniţiativa a trecut de partea oaspeţilor, iar, în minutul 17, s-a restabilit egalitatea. Bucur a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă, iar Costel Roşu a transformat penalty-ul acordat oaspeţilor. Bucur a fost servant şi la golul al doilea al brăilenilor, cel înscris de Roşoagă, în minutul 20. Putea fi 3-1 pentru Dacia Unirea, dar golul lui Bucur a fost eronat anulat de arbitrul asistent. Ştiinţa Miroslava a reuşit să egaleze, 2-2, în minutul 30, prin Tăcuţanu, în urma unui penalty uşor acordat gazdelor.

Cu toate că brăilenii au început mai bine repriza a doua, cei care au marcat au fost tot gazdele prin Chindriş, iar Ştiinţa Miroslava conducea cu 3-2. A urmat o perioadă foarte bună de joc a oaspeţilor astfel că după o pasă a lui Cubleşan, Bucur a restabilit egalitatea. Cel mai bun jucător al formaţiei vizitatoare în acest joc, Paul Cubleşan a marcat în minutul 89 şi a adus-o pe Dacia Unirea pentru a doua oară în avantaj. Însă la ultima fază a meciului Lazăr a faultat în propriul careu, a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, iar arbitrul a arătat punctul cu var. Ovidiu Tăcuţanu a transformat lovitura de la 11 metri, iar partida s-a încheiat la egalitate, 4-4. 

Păcat de munca lor. Au jucat foarte bine în atac, dar am făcut mari greşeli în apărare, Lazăr a fost veriga slabă, dar se poate întâmpla oricui. Am adus mingea în faţa porţii, ne-am creat ocazii, dar am obţinut un singur punct, de care, până la urmă, sunt mulţumit. La 2-1 am avut gol valabil, iar la primul penalty a fost un duel umăr la umăr, nicidecum fault. Trebuia să mai aducem jucători cât mai repede”, a declarat antrenorul Alin Pânzaru.

 

Dacia Unirea: Logofătu – Niţă (min. 71: E. Oprea), Lazăr, Ivan, Mihai – Roşoagă (min. 82: Ciucureanu), Covaciu (min. 60: G. Iosofache), Stănciulescu, Cubleşan – Roşu, O. Bucur

Ştiinţa Miroslava: Avram – Cerneuţanu, Mateciuc, Tăcuţanu, Maxim – Chindriş, Căinari (min. 30: Izmană), E. Sandu (min. 58: Asăvoaei) – Corban (min. 45: Viorică), Marin, Taciuc.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii