Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

După o ceartă, un bărbat a incendiat fânarul din curtea vecinului

vineri, un bărbat de 65 de ani din comuna Roşiori a fost arestat preventiv pentru infracţiunile de distrugere şi violare de domiciliu • pe 17 februarie, poliţiştii din  Viziru au fost sesizaţi cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la un fânar din curtea unei locuinţe din comuna Roşiori • poliţiştii au depistat un localnic de 65 de ani, suspectat că a dat foc baloţilor după o ceartă cu proprietarul

 

Incendiatorul din comuna Roşiori, arestat pentru distrugere şi violare de domiciliu. Un bărbat de 65 de ani şi-ar fi vărsat nervii pe sutele de baloţi din curtea unui consătean şi le-ar fi dat foc.

La data de 17 februarie, ora 15.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la un fânar din curtea unei locuinţe din comuna Roşiori. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe un bărbat de 65 de ani din localitate, bănuit de comiterea faptei.

În fapt, la data de 17 februarie, pe fondul unor discuţii în contradictoriu cu un bărbat în vârstă de 41 de ani, suspectul ar fi pătruns fără drept în curtea acestuia şi ar fi incendiat cu ajutorul unui chibrit un fânar. Acesta conţinea 200 de baloţi de lucernă şi 100 de baloţi de furaje. În urma incendiului a rezultat un prejudiciu de aproximativ 53.900 lei.

La data de 20 februarie, bănuitul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, fiind prezentat a doua zi instanţei de judecată, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Însurăţei, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătoria Făurei a admis cererea şi a dispus arestarea sa pe o perioadă de 30 de zile. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere.
Categorie articol: 

Comentarii