Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

După două săptămâni. Tânăra din Ianca a fost găsită în localitatea Bărăganul

brăileanca Vlad Cosmina Ionela, în vârstă de 18 ani, a plecat de acasă la data de 8 iulie, iar tatăl a cerut ajutorul poliţiştilor • după două săptămâni, adolescenta a fost găsită pe raza comunei Bărăganul • ea nu vrea să revină acasă

 

Tânăra de 18 ani din Ianca, dispărută de la domiciliu din data de 8 iulie, când a plecat în mod voluntar de acasă şi nu s-a mai întors, a fost găsită de poliţişti după mai bine de două săptămâni de la data dispariţiei. În ziua de 21 iulie, adolescenta se afla în comuna Bărăganul, iar poliţiştii au stat de vorbă cu ea. S-a stabilit că tânăra nu a fost victima vreunei infracţiuni, însă aceasta a refuzat să se întoarcă acasă.

Reamintim că, la data de 10 iulie, un bărbat de 49 de ani, din oraşul Ianca s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia fiicei sale, Vlad Cosmina Ionela, în vârstă de 18 ani. S-au făcut publice semnalmentele tinerei dispărute şi fotografia acesteia. Pentru Vlad Cosmina Ionela s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional.

Numai că poliţiştii nu au mai avut ce face după ce au găsit-o pe tânără, în localitatea Bărăganul, ea fiind deja majoră, întrucât a spus clar că nu se întoarce la domiciliu.
Categorie articol: 

Comentarii