Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

După ce a tăiat un bărbat pe faţă, umblă liber pe stradă

• agresorul s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase • victima a ajuns la spital cu o rană de circa 15 cm, dar nu a rămas internată

 

Un brăilean în vârstă de 50 de ani umblă liber pe stradă, după ce l-a tăiat pe faţă cu un cuţit pe un alt bărbat de 37 de ani, în seara de 15 septembrie, cu doar câteva ore înainte de atacul din “Music Pub”. Agresorul s-a ales cu un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase. Victima a ajuns la spital în acea seară, unde i-a fost cusută rana, dar nu a rămas internat. Ulterior, cel tăiat pe faţă a mers la Poliţie pentru a depune plângere. Întreaga scenă s-a petrecut în cartierul Radu Negru, pe terasa unui local, când bărbatul de 37 de ani se afla la o masă, iar agresorul ar fi venit la el pentru a-i cere socoteală despre un conflict mai vechi iscat între ei, în mediul online. Deşi victima i-ar fi spus că nu au ce discuta, agresorul nu s-ar fi lăsat aşa uşor şi ar fi scos cuţitul şi l-a atacat.

Acest caz s-a petrecut cu doar 5 ore înainte de incidentul grav în care doi baschetbalişti americani, sportivi ai Cuza Sport, au fost înjunghiaţi.

Culmea, duminică seară, a mai avut loc un incident asemănător, în cartierul Comorofca, între doi vecini, când un bărbat de 51 de ani l-a atacat pe un tânăr de 28 de ani cu cuţitul, până l-a trântit la pământ. Victima a ajuns la spital, în stare gravă, iar pentru acest fapt, agresorul a fost acuzat de tentativă de omor. Judecătorii au decis că măsura controlului judiciar este cea potrivită pentru fapta lui.

Totuşi, asta nu înseamnă că agresorul de 50 de ani, care l-a tăiat pe faţă pe bărbatul de 37 de ani, în cartierul Radu Negru, nu va fi tras la răspundere pentru fapta sa. Cercetările în acest dosar continuă.
Categorie articol: 

Comentarii