Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

După atacurile imigranților, nemții se înarmează

Cererea pentru pistoale de alarmă și spray-uri pentru autoapărare este în creștere la Koln, ca urmare a agresiunilor care au avut loc în noaptea de Anul Nou, pentru care au fost deja depuse 652 de plângeri. Jumătate dintre acestea reclamă agresiuni sexuale. „La ora actuală, un mare număr de cereri pentru permis de port-pistoale de alarmă ajung la poliție la Koln", a anunțat poliția locală.
Presa germană vorbește despre o cerere în creștere, atât pentru pistoale de alarmă, cât și pentru spray-uri de autoapărare în Koln și în jurul acestui oraș, cât și în alte regiuni din țară, cum este Bavaria, punct de intrare pentru cei mai mulți imigranți în Germania dinspre Austria.
„De la începutul anului, am vândut în magazinul nostru de două ori mai multe spray-uri de apărare decât în perioadă normală și vânzările de pistoale de alarmă cu gaz au crescut cu o circa o treime", a declarat un vânzător de arme din localitatea Neuss, la nord de Koln (vest). „Vin mai ales bărbații, care vor să cumpere spray-uri pentru iubitele sau fiicele lor", a mărturisit el.
Parchetul local a promis o recompensă de 10.000 de euro în schimbul oricăror informații care ar permite arestarea de autori ale agresiunilor, semn care atestă slabele progrese în mersul anchetei. Până acum, poliția a precizat că cea mai mare parte dintre cei suspectați de agresiuni erau refugiați și imigranți ilegali, alimentând astfel criticile deja numeroase care există în Germania cu privire la politica generoasă a cancelarului federal Angela Merkel la adresa solicitanților de azil.

 
Categorie articol: 

Comentarii