Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

După întâlnirea din Tulcea, PSD-iştii brăileni vor una şi în judeţul nostru

• proaspăt întors din sejurul din Deltă alături de preşedintele PSD Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu, miniştrii şi senatorii partidului, Ion Rotaru susţine că va urma o întâlnire şi la Brăila • chiar dacă nu va fi pe modelul celei din Tulcea, social-democraţii brăileni vor să îşi aducă şefii la o şedinţă de lucru, estimată peste două săptămâni

 

După ce a petrecut weekendul în Deltă alături de şeful de partid Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu, o parte dintre miniştrii şi senatorii PSD, şeful social-democraţilor brăileni, Ion Rotaru, a anunţat că ar vrea să organizeze o întâlnire şi la Brăila. Chiar dacă recunoaşte că nu va fi exact pe modelul celei din Tulcea, parlamentarul a precizat că ar vrea să aducă reprezentanţi ai Guvernului şi în judeţul nostru peste aproximativ două săptămâni, astfel încât aceştia să discute cu mediul de afaceri, dar şi cu liderii administraţiei.

“Şi noi vrem să facem un asemenea tip de întâlnire în perioada imediat următoare, probabil că în două săptămâni. Pentru că săptămâna viitoare e întâlnirea cu deputaţii, avem şi Comitet Executiv Naţional, deci e puţin probabil să se poată întâmpla. Dar avem în intenţie să aducem şi noi la Brăila câţiva miniştri, pe prim-ministrul Sorin Grindeanu. Am vrea să organizăm întâlniri cu oamenii de afaceri, cu agricultorii, cu cei din administraţie, cu primarii, consilierii. Să fie întâlniri de lucru în care să se ridice probleme, să se dea răspunsuri, să existe un feedback pe tot ceea ce înseamnă acest tip de activităţi. Dar nu am stabilit nimic concret. Depinde şi de programul premierului, al miniştrilor. Să vedem care dintre aceştia au posibilitatea şi disponibilitatea de a veni. Dar intenţionăm să facem acest lucru în perioada următoare. Am avut o discuţie în sensul ăsta şi cu domnul ministru Mihai Tudose, care a fost prezent de asemenea la întâlnirea de la Tulcea”, a declarat Rotaru.

 

Din nou podul

Întrebat în ce măsură discuţiile purtate la întâlnirea din judeţul vecin au vizat Brăila, Rotaru a indicat doar subiectul legat de realizarea eternului pod peste Dunăre.

“Aţi văzut că a apărut deja informaţia în presă legată de perspectiva podului. Eu n-aş vrea să discut foarte mult pe acest subiect pentru că ea a fost prezentată de preşedintele partidului Liviu Dragnea ca temă, ca obiectiv. Sperăm ca paşii care s-au făcut să fie amplificaţi şi duşi până la capăt şi atunci când avem o concluzie foarte clară să o putem prezenta. Eu am speranţa şi în acelaşi timp convingerea că lucrurile sunt pe drumul cel bun. Dar nu aş vrea să intru în detalii aici, până când nu ne lămurim foarte exact pe nişte aspecte. Am demonetizat suficient această idee legată de pod şi eu sper ca de data asta să vorbim mai puţin, să facem mai mult şi să se şi întâmple ceva. Dar există şi dorinţa şi aplecarea asupra acestei chestiuni pentru a fi demarată”, a conchis sursa citată.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii